View Single Post
Old 04-18-2006, 14:52
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nem nagyon ertek 1et a valtozasokkal... 1 rend nyersilopast 1 felelftol ki lehet birni. masodik rend utan zold. harmadik rend utan 4-5 sereg + tolifelfedes/toligyilkolas/foldrenges (ki hogy szereti) a szovi reszerol (ez a sorrend, ha nem nagyon akarsz balhet. en mar az elso rend lopkodas utan kuldenem a seregeket ). tekilopast lehet potolni a tartalekbol. ha a torpe jo szoviben van, senki sem fogja merni bantani. a torpe szovis faj, mf-kent ne csodalkozzatok, ha mindenki lopkod.

en most torpe vagyok (a 3. szinten), de voltam toli is a B-ben, es nagyjabol tudom, mi a helyzet. egyik torpe szovijei sem neztek jo szemmel a nyersilopasokat... volt nehany kisebb zuhanasom...
forditva is igaz volt a dolog. volt egy felelf, aki a zold utan is lopott nyersit a torp szovimtol... a kovetkezo korben varigyilok + toligyilok, majd kovetkezett a megalazkodas (a felelf reszerol), stb. stb.
Téged biztos MF félelfek loptak, vagy ha nem, akkor nagyon rossz szöviben voltak. Az én szövim ki szok állni mellettem ha bajban vagyok ,akkor is ha a lopkodás miatti jól megérdemelt büntetésemet kapom. Kétségtelem, hogy tolikkal gyorsabban és nagyobb kárt lehet okozni az ellenségnek mitn bármi mással, ráadásul a toli nem csak árt, hanem igen tekintélyes hasznot is szerez mellette, ami a seregről pl nem mondható el. De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a tolik kártételei miatt eltolódott a játék az óriás és gnóm felé. Aki más fajt játszik, az az esetek 90%-ában tolis, akár félef, akár elf, akár ember. Úgy értem, ha jól akar játszani. A hadis, illetve varis egyéb fajok vagy nagyon jó szöviben vannak, avgy állandó célpontjai mindenkinek- ahogy korábban írták nem csak a toliknak, hanem a seregeseknek is, hiszen a tolik már meggyengítették őket.

A te szövid pl mihez kezd egy 5 körről machináló ember tolvajjal? Azt nem lehet beártózni, sereget küldeni meg eleve reménytelen, hiszen az útközbeni veszteségetek nagyobb mint ami kárt okozni fogtok neki....

Nagyon jó szövi elboldogul bármilyen fajjal, de még a régi és jó játékosok is előnyben részesítik az óriást és gnómot, pedig lehet ők ki tudnának bontakoztatni egy orkot is. Az ork, a törpe, az elf(nem tolis), az ember(nem tolis) a hulla, ezek megmaradnak a kezdőknek, akik jobb esetben fajválasztás előtt elolvassák a súgót, és mivel a hullának millió látványos előnye van a 3 csekélyke hátrányával szemben, azt választják. Hogy a 3 hátrány mekkora valójában arra majd később döbbennek rá. A többi felsorolt fajnál szintúgy...