View Single Post
Old 02-22-2008, 04:44
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Fegya gondolkozz már miért ne tudná a kicsi klán megközelíteni a nagyobbat???
1.kinézi a célpontot és keres egy megfelelő nagyságú orit ,ha ügyesek már a következő körben rajta is vannak a célponton
2.fokozással közelíti meg és ebben az esetben a nagyobb klán nem nagyon tud annyit bontani hogy alákerüljön
3. Ha több ori kell akkor szétnéz a klánok között és onnan válogat
4. a részklános javaslat túl bonyolultá tenné a játékot a kevésbé függők számára
5. Tényleg jobb lenne ha 2 kör lenne a kilépés mert így kv előtt ha indult rá sereg, ha nem benyomja a gombot és kv után már kint is van és ez egyáltalán nem jó

Az eleje igaz. A részklános ötlet nekem eleinte nagyon tetszett, de aztán belekavarodtam, és a végére fogalmam se volt, hogyan is zajlana egy részklános támadás, úgyhogy arról nem tudok most mit mondani.

A 2 kört viszont továbbra se értem. Miért épp két kör? Mert annyiról szokás sereget indítani? Erre nincs semmiféle szabály, vagy előírás, sereget lehet indítani 3-4 vagy akárhány körről is. Tehát miért épp 2 kör? Akkor már télleg annak lenne logikája, hogy ha egy klán felé sereg megy ne lehessen kilépni, ezzel viszont a távol lévő nagy klánokat simán meg lehet bénítani.