Quote:
Originally Posted by Ati
Igazából nem értem, hogy miért lesz szerinted nagyobb szükséged több pénzre a kezdő szinten, mint a legfelsőn.
|
Szerintem nem lesz rá nagyobb szükségem. Szerintem eleve nem gyűjteném tele magam pénzzel a segélykeretben, mert annyira azért nem gazdaságos, viszont ha már gyűjthetek vésztartalékképzés címszóval, akkor szeretném ha megmarad amit gyűjtök. És szerintem nem szedném ki 5-dik szinten a pénzt a segélyemből csak mert épp tanyafree orit akarok, és másból nem tudom finanszírozni az etetést...
Azt azért lásd be, hogy drága dolog ez a segélyképzés. A ráfordított pénz 90%-a elvész. Ha már összekuporgattam tegyük fel 1 mrd-t ( aki kevesli gondoljon bele, mennyi idő alatt fog 10 mrd kp-t erre használni) ne kelljen elvesztegetnem A-ban lefordulás előtt, amikor már végképp nincs ott pénzre szükségem.
És ha már itt tartunk, egy kérdés: Szerinted ilyen feltételek mellett mi értelme lenne egyáltalán a jelenlegi helyzet megbonyolításának? Mert gyakorlati haszna továbbra se lenne egy centivel se több mint most.