Hát Half nem értek veled 1et:P
előzöleg: a kp, ami tarható, xerintem inkább a rendszer miatt van limitálva, mert ha több kéne-> akkor jelentősen durvulna a vasigénye... (saját tipp, de 99%ig biztos

)
a én is xeretem a sok pénzt, és nekem is vannak jelentős tartalékom, és lesz is (amennyit lehet.

) és ettől függetlenül nekem van a termelős időm, ami lem1 200ha-n a többi háború. Csakúgy mint életbe. ott is xinte mindig az nyert.
és az esetek nagy %éba xintén tippre nem feltétlenül az yner akinek több háttere, hanem aki jobb. lévén a pénzhez hozzá kell jutnia. kirakja a 10m tekijét, és mi lesz? blokkolja piacot, és várhatja amig vissza nem hozzák. ha venénnek tőle akkor ki venne? 1 hasonló. csak versengenek ált... tisztán rohadt nehéz vinni 1 piacot... főleg úgy hogy nyereséges is l1en.
korlátoznád? amit irtál xintekre igaz? mert kicsit több kp felépiteni 1 pusztitást 1500ha-n a 2be, mint lenn az 5be 1 20ha-st...
és jó korlátozzuk. sejtésem xerint az lenne, hogy mindenki országa gyengülnek eltünnének a xép élezett orik. úgyanúgy tényező lenne hogy ki mennyit van gépné, hisz mind1iknél ott lesz a piacod, és nemtodmid, a többi kevésbé időmilliomos meg xintén lejjebb kerül...
és a másik. korlátozod a tekit. jó. én mit csinálnék felvásárolnám a nyers piacot.

idővel meglenne. és ha hasznot hoz, akkor a tekiket. és csak épiteném a piacaim... és ami tekiket öszzeszedtek a csoportba az lassan térülne hozzám. magyarul átmenne a tekiből a pénz a nyersbe. és buknának rajta soxor, mert átaluszzák. és termelgethetnek...
Nemtom, én nem irigylem azok pénzét akik arra szánják az időt, és probára teszik a türelmüket azzal, hogy összeirnak nnyi tekit, hogy gondmentesen feljuthassan A-ig. nekem ez is 1 stilus. biztonságérzetet ad.
(marha kúsza lehet, xó át se olvasom...)