View Single Post
Old 02-19-2008, 08:07
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
(Aztán jönnek a reklamációk supportra, hogy milyen szemét dolog, valaki megvette a tekercseit... nem azért tette a piacra, hogy mások megvegyék, úgyhogy azonnal adjuk vissza, pffff... No comment.)
Na most akkor egy Warcraft 3-as röhögés. :ASD:ASD:ASD
Ez nagyon tetszett!

De lapozzunk.

Topic:
Az ötlet nagyon tetszik, de én valahogy úgy képzelném el, ahogy Kutyu írta. (Tulajdonképpen 99%-ban egyetértek vele.)
Ha instant be lehetne tenni, akkor az 50/50-en már elgondolkodna jópár ember.

Ha a pénzosztáshoz kötjük, akkor inkább fordított arányt tudnék elképzelni, tehát mondjuk 20% menne a lakosságnak, 80% menne a segélybe.

Nem okozna gondot az sem, hogy egy idő után megtelne a keret, hiszen bármikor kivehetsz belőle, tehát ha muszáj pénzt osztanod, de már tele a kereted, akkor a keretből tudnál osztani, így nem csorgatnád magad.

Gyula:
Az anarchos gigaorik nem használnák ezt a funkciót, lévén, hogy már tele van a segélykeretük...

Ati:
Elnézést, hogy nem olvastam végig az egész topicot, lehet, hogy olyat írtam, amit későbbi HSZ-ekben már valaki taglalat. Sajnos nincs otthon gépem, így csak a munkahelyen van napi 5-6 percem a hódra. Sajnos ezért nincs időm végigolvasni az egész topicot. remélem nem írtam a topic vonulatától elrugaszkodót.
Reply With Quote