Quote:
Originally Posted by tdomo
Az ötlet teszik, tényleg sokmindenkinek segítséget jelenthet. Az arány szerintem nem kéne, hogy nagyon durva legyen, viszont azt szabályozni kéne, hogy mikor vehet ki valaki. Mondjuk egy hétnél, vagy két hétnél nem gyakrabban. Ez sok meglepetéstől kímélné meg a támadókat és kis előrelátás is lenne benne, nem pedig az, hogy minden támadásra be tudom venni az íjászokat, mikor a támadó azt látja, hogy ezer aranynál nincs bent több az országban.
|
Én először is max 2:1 arányban gondolkodnék, de meg lenne szabva egy határ területtől függően, hogy mennyi az egyszerre berakható pénz, és csak 24óránként 1x lehetne, a segélyben jóváíródna kb 3nap alatt, de ez egy kiszámíthatatlan random idő lenne. Külön venném az eddigi segélyt, tehát lenne két része a segély menünek, az egyik amelyik a mostani, ebből bármikor, bármennyi pénz kivehető, a másik viszont szintén csak 24óránként használható, és 24óra a pénz kijutásának ideje, és itt is területhez kötném az egyszerre maximálisan felvehető pénzmennyiséget!
ez ugye nem nagy hülyeség?
Mellesleg ha van xxx millám, és jön felém egy sereg, akkor még 2:1arányban sem raknám a segélybe, hanem inkább eladnám a seregem, és vennék helyette egy másikat. És a pénz majd visszajön szépen!
Tényleg, átolvasva kimaradt, hogy a segély 2része egynek számítana, egyszer max 4,2mrd lehetne benne, csak kell az a kis segély, ami eddig volt, ami bármikor felvehető volt!