Quote:
Originally Posted by Matador
Úgy beszéltek,mintha a körönkénti kopástól összeomlana a téridő kontinuum és megsemmisülne a világegyetem .. Tény,hogy néhol ez árváltozásokhoz vezethet,de időbeni felkészüléssel tökéletesen kiküszöbölhető lenne mindenfajta kellemetlenség. Hisz a teki nem fog többet kopni,mint eddig,leszámítva a szintlépéses mizériát.Akinek sok van,az kibírja,akinek kevés,annak pedig nem számottevő a vesztesége. Nem kell senkinek éjszakáznia,ha kiteszi a tekiket napközben.Hisz 24 óra +kv után tér vissza a piacról az eladatlan áru. Ha pedig valaki éjszaka teszi ki,akkor nyilván éjszakázni szokott,így ez érdembeni változást nem fog okozni a játékmenetében. Mire fel a nagy rívás?
|
Aha csak azt felejted el, hogy...
Quote:
A piacra küldött áruk minimum fél órán át nem kerülnek fel a piacra, de legkésõbb 3 órán belül megjelennek azon, mint eladásra kínált áru.
|
Akkor ha ma kirakom délben, ne mond már nekem, hogy nem fog átcsúszni éjszakára?

Nem is az a baj, hogy átcsúszik, most is átcsúszik, de ha gnóm vagy óriás az ember, amit ugye ő választott, akkor mondjuk hetente egyszer kell kelnie a tekik miatt. Most meg, ha átcsúszik éjszakába szépen ott is fog maradni, zseniális...
Ha tekiben tartom a pénzt kopik, ha katonában vagy nyersiben, akkor nem mehetek szabira,mert buktam. Ha rúnában, akkor csak tolvaj lehetek, de lehet, hogy akkor is elviszik.
Szerintetek ez jó?
Miért kell a mostaninál jobban kedvezni annak, aki 7/24-ben akar játszani?
Én ezt nem bírom felfogni...