View Single Post
Old 02-17-2008, 20:19
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Ez annak szól aki a katonát is "koptatná":
Ugye az mondjuk az el nem férőkre vnatkozik, mert ez szerintem tök egyértelmű...DE mi van akkor ha jön felém egy sereg, és van pénzem arra, hogy kitegyem az eliteket/lovasokat és vegyek a helyükre íjászt? Így megvédem magam, de mivel nem fér el a sereg ami a piacon van, kopjon? Ezt egy kicsit durvának tartom...
Mellesleg nem szoktaam tartalékot csinálni, de nem tudom, hogy jót tenne-e a játéknak, ha a tartalékokat elvennék...Akkor 100milláért menne a b-ben a fosztogatás? Az elmúlt 2napban 2mrd-ot fosztottunk le, és szerintem ha nem lesz tartalék az ötödét sem lehet majd! 2-3 csatából vége lesz egy háborúnak, a varázslók rengetései kegyetlenek leszenek egy óriásnak, akinek drága az építkezés. És jön a jksz továbbra is egyre keményebben, hogy a háború győztese, aki kapott mondjuk 2pusztítást meg vagy 5rengetésst hadisarcot akar majd, mert nem lehet majd könnyen előteremteni a pénzt az építésekre!
Összegzés: Én félek attól, hogy ha nem lesz tartalék a játék sokkal nehezebb lesz! (mellesleg 2hete indítottam egy tekercsíró országot...)
Sponsored Links