Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-29-2006, 02:43
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Smile

[quote=Remedy][quote=Északföld]Hi all!
Én elsődlegesen azt látnám jó ötletnek esetleg, ha a kis kék számok valójában értéket jelentenének az 1/a-ban. Tehát a személyiségek csak és kizárólag az 1/a-ban többet hoznának. Ezáltal még többen lépnének fel, nem csak mert kötelező. Lenne rájuk igény is, nem kellene kuncsorogni, hogy bevegyék őket.
En ezt egyaltalan nem tartom jo otletnek....
Meg is mondom miert. Tfh van egy orid 1/aban a topban, meg egy meg forog szepen korbe. Namost, ha a tobb szemelyisegessel akarsz jatszani az a-ban, akkor azzal is mindig fordulnod kellene. Ugy ha nagy nehezen szerzel mondjuk 3k hekit, fordulnod kell. Igazabol amugy sem latom ertelmet miert eppen az 1/A szinten jelentene tobbet a szemelyiseg...

Nos, nem írtam ,hogy kell vele fordulnod, ha te nem akarsz az 1/a-ban játszani, akkor nem kell fordulnod. Miért kellene. Én soha nem javaslok olyat és nem támogatok olyan változtatást sem, ami valakitől elvesz valakinek meg ad, ez mindíg olyan mintha az egyik zsebedből átraknád a pénzt a másikba, de több sose lesz.
A te esetedben az amelyikkel forogsz, ha megvan a több személyisége, simán léphetsz fölfelé, az 1/-ban lévőt meg lelépteted, de csak akkor ha mindezt akarod.
Azért csak az 1/a-ban, mert ott mindíg mindenki sír, hogy miért nem megy neki a játék, nincs pénze, óriásik az előnyök, stb.stb. Ezen felül az 1/a-ban vannak még mindíg a legkevesebben. Azonban ha több esélyt adunk, akkor elképzelehető, hogy nől a játék kedv. Ezek mellett meg persze nőlnek az esélyek. Amikor változásról beszélünk én soha nem az olyan játékosokra gondolok, akik igazából nem akarnak játszani. Ezek a javaslatok csak + lehetőséget adnak, és csak az 1a-ban. Mégpedig azért, hogy mondjuk egy 3 személyiséges ori, ne élje ki sérelmeit egy 5. csoprotban éppen kezdő játékoson, pusztán, mert megteheti. Sajnos ezek is nagyon gyakori dolgok, hogy a kis 200 hekis éppen védelem alól kijövő orit, csak hobbiból rengetik, öldösik, ártózzák és verik halomra. Ilyennel is bőven találkoztam. Ez egy most kezdő embernek olyan negatív élményt jelent, ami örökre elveszi a kedvét a játéktól, márpedig ez hosszú távon a játék végét jelenti, mert ha nincs vérfirssítés és léptem nyomon olyanba bukkansz akit ismersz, előbb utóbb kihal a játék.
Reply With Quote