Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Azt is megoldja. Valamint elősegíti a kláncsatákat JKSZ gyanú nélkül.
Ha egy klánból 3 tag tud megközelíteni egy ellenfelet, akkor vagy ez a 3 kilép és új klánt alakít, vagy az eredeti klánból mindenki kilép néhány körre ennek a 3-nak a kivételével. Ezt az utobbít segíti elő a javaslatom.
|
ez jópofa ötlet, de egy dolgo nem teszik benne.
miért kéne "nem játhatsz"-ra kényzeríteni , azaz szk-ra bárkit is azért, hogy a klántagok csatázhassanak...
azért ez elég nagy dilemma, hiszen a földkedvezményt csak a játékból való kilépéssel érhetik el.
igaz, hogy csak pár kör a klán csata, de adódhat egy csomóü probléma,ami miatt nem tudsz kimeni támadni, ami miatt akár több napot is így kéne állni, amíg be tudod verni azt a klánt, amire készültél. Addíg a többiek szk-ra vannak kényszerítve.
Tudom, hogy a piac nem raktár, de ha nem lennének egységek A-ban a piacon, tönkre menne az A. Ilyenkor az SZK-s orik átadnak minden egységet ami piacon vannak, akik ütni mennek a többiek? Vajon szükséges még jobban csökkenteni a támadó klán esélyeit azzal, hogy lecsökkentjük a piac lehetőségeit , mert az egységekkel kell foglalkozniuk?
alapvetően nem rossz az ötlet, de nekem ez az elvi gondom vele.
A nyári szabadság miatti föld leadás csökkentését nem tartom jónak...
Sőt , nagyon nem tartom jónak.
Minden játékosnak van saját élete. Mindenki el tudja dönteni, hogy mennyire fontos neki a játék, mikro mennyi időt tölt ezzel. Egyértelmű, hogy aki minél több időt áldoz be az életéből a játékra, annak annál nagyobb az esélye a túlélésre.
Nyári szünet:
Az emberek pihenni vágynak. Mi alapján döntöd el, mennyit pihenhet egy ember? Én évente szeretek 3x menni külföldre, van aki többször, van aki kevesebbszer. Kinek mennyi az engedélyezett ?
Templom:
a hívők vannak bizonyos időpontok, amikor biztos nincsenek gépnél, mert fontosabb dolgok vannak mint a játék.
ide tartozik a keresztelő, házzasság , temetés stb...
nem sorolom tovább, sok az életben fontos dolog történhet az emberrel...
értem én, hogy erre milyen jó megoldás lenne az szk- ki be lépés, földleadás nélkül , de vajon mennyi játékos vesztéssel járna ez a-ban?
a játéknak mennyire tenne jót?
nincs játékra kötelezve senki, most is meg van a lehetőség arra, aki nem tud , vagy nem akar !! sokat lenni a játékban. ráadásul van 4 tök jól játszható szint szabadsággal a játékban, de ha minden áron az A ban akar játszani, mi történik akkor, ha véletlen elveszt egy csatát, valaki mert apuci puszikát ad a bébi picike pofijára, egy másik játékos ellen, aki sose akar gyereket
Ne keverjük bele a szabályokba, ki mennyi időt szán rá a játékba, ez mindenkinek a saját döntése, ez alapján tud elérni célokat a játékban.
Nyilván aki kevesebb időt tud eltölteni a játékkal, az nem lesz annyira eredményes.