02-14-2008, 22:18
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by kg--
És kiszámítható, mert ha tudjuk, hogy a rendszer pl. min. 20 országot akar 2 körös távba hozni, és éppen csak 10 van, akkor tudom, hogy közeledés várható. De a közeledés üteme olyan lassú...
|
Ez ugyan csak egy mellékzönge, de ha már játszani akarsz, miért ne. 
Este fél nyolckor mondjuk belépek a Hódítóba, látom hogy 21 ori 2 körös, és tudom hogy 20 az ideális. A 21. orit akarom földelni, de várok valamire, példul hogy egy szövimet is vinni tudjam hozzá. Az orik lassan távolodnak egymástól éppen, és valamelyik körváltáskor 3 körös lesz a célpont. Fogalmam sincs, hogy bevárhatom-e szövimet, vagy induljak inkább most, mert utána fokoznom kéne, várni megint körváltást, stb.
Tudom most is közbejöhetnek dolgok, de azok legalább megfoghatóak. Míg erre csak azt tudnám mondani, hogy hja, biztos történt vmi avval a változóval, amit nem látok. 
A kiszámíthatatlanság miatt egy stratégiai elem szerepe csökkenne. Márpedig ez sokak kedvenc stratégiája. Akkor már inkább legyen minden ori mindegyiktől 2 körös; hiszen azt mondod, nem számít kinek hány hekije van. A lényeg h csata legyen. 
Last edited by Princ; 02-14-2008 at 22:20..
|