View Single Post
Old 02-12-2008, 22:00
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Arra senki nem reagált h a bevezetés pillanatában mekkora előny a sok topkörös országok számára h gyorsan kiválva üthetnek majd klánt análkül h a védekező fél egyáltalán bárkit fel is mérhetett volna h kire kell majd figyelniük nehogy kiváljon...
bocs de ez már kicsit sok, gondolom nem véletlen vagy SZK.

Quote:
Originally Posted by wand View Post
(remélem Hóhér nem fog veled kivételezni, csak mert volt klánvezére vagy.. )
nem akartunk kitiltást kapni,meg volt az anyázás msn, nyugodt lehetsz

nem tudom hogy vontál párhuzamot a másik esettel, biztos nem nagyon megy az értelmezés. én azt tanácsoltam Lotr-nak, hogy az én szapulásom helyett, olvasgatta volna többet a beírásokat. Serg nem szapult egyikőnket sem, de nem is olvasta el az összes beírást, ezt egyből elismerte, és nem is foglalkozik a témával. Ellentétben, Lotr követi a témát, folyamatos véleménye van, még olyan kláncsatákról is, ami a legtöbb esetben kivitelezhetetlen, olyan új lehetőséget lát a javaslatban, ami most is adott.
Szerinte nem lehet felmérni a fenyegető klánokat egészen addíg, amíg az új javaslat be nem kerül a játékba,és majd akkor csap le a vonat mindenkire szóval a két eset nem nagyon hasonló.

én is kíváncsian várok, most már értelmes javaslatokat is tőled, az 500 heki max leadandó megint csak vicc nem?
vajon ez a szk-ról visszatérő országokra is érvényes lenne?
huhh vajon ez honnan juthatott eszembe...

Ez az egész vita csak elméleti jellegű, és tök felesleges.ha nem számítana bele az eddíg eltöltött idő a toppban a kedvezményekhez, és innetől számítanák hozzá a köröket, 1 év múlva kb ugyan ez a helyzet lenne mint most.
nekünk rohadt sok topp körünk van, nektek, akik szk-án vagytok nagyon kevés.
(remélem nem túl optimista azt gondolni, hogy még 1 évet kibírunk itt, bár fogynak a tartalékaink.)

Last edited by Hóhér; 02-12-2008 at 22:03..
Reply With Quote