View Single Post
Old 02-12-2008, 21:28
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
top 60 ori pontos klánösszetételét nem tudom, de a Biggunnak és az Ovinak is adódna célpontja pláne hacsak 1% földet kell leadnia, most nem tudom van-e olyan klán 2-3 fős akik kitesznek 1 milla pontot, de tippem szerint lehet h van akkor máris van célpont, és máris van lehetőség mivel 1%ért megéri..
Az Ovi esetében meg pláne gyanítom h lenne célpont...
Az alattuk lévő toposok véleményére kiváncsi lennék mer sztem a 2k topkör is lehet sok nekik szal nem élhetnének efajta lehetőséggel... míg ők célpontok lehetnek...

Hóhér nem magamból indulok ki, és jelnleg semmitől se félek ..
Nem nem nagyképű beszólás akar lenni segítek, SZK-n nincs mitől tartani..
és nem nem a saját érdekeimet védem csupán így látom a mostani 2ks javaslatot...

Arra senki nem reagált h a bevezetés pillanatában mekkora előny a sok topkörös országok számára h gyorsan kiválva üthetnek majd klánt análkül h a védekező fél egyáltalán bárkit fel is mérhetett volna h kire kell majd figyelniük nehogy kiváljon...
Mi lenne ha nem tippelgetnel, hanem utananeznel az ilyeneknek?

Egy dolgot ne felejts: aki celpont, az igazabol elonyben van. Hiszen aki uti, marha nagy kockazatot vallal, es siman szembe is lehet menni neki kisebb sereggel....

Bar igazabol lassan tenyleg az osszevissza beszelesbol nem lesz semmi, asszem Atinak kellene par javaslatot osszeszedni, amire lehet szavazni, mert ertelmesnek tartjuk, aztan esetleg egy masik topicban vitazni, vagy ebben vitazni, es egy uj topicban szavazni, indoklassal...