View Single Post
Old 02-12-2008, 19:32
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Hali!

Én meg eleve azt nem értem, hogy ezt miért a topkörhöz kell kötni? Meg azt, hogy ha az a cél, hogy akár több, mint 50 alkalommal lehessen klánba lépni, akkor erre miért nem hat a javaslat?
Egy régen kidolgozott javaslatom van erre, ami eddig - lustaságból - nem írtam be.
Egy új változó kell ehhez: a klántagság ideje. Ez mindig az annyi, amennyi az aktuálisan utolsó klánban eltöltött idő. Egy klánba való belépéskor értelemszerűen nullázódik, és azért nem kilépéskor, mert így nem tudna hatni. És hatására, minden 336 köre után kap 1% kedvezményt a leadandó földből, amely ily módon nem csökkenhet 1% alá. Mivel ezen a módon két éves klántagsággal 52% kedvezményt lehet elérni, el lehet törölni azt a szabályt, hogy aki már 50 alkalommal lépett klánba az elvesztette a játékot, és tovább, e fölé is mehet. Emiatt viszont be kell vezetni egy olyan szabályt, hogy akinek ezzel a kedvezménnyel együtt is x%-nál több földet kellene leadnia, az nem léphet ki a klánból. Ha a klán vezetője törli a klánt, ám a klánban van olyan játékos, akinek a fent említett x%-nál még többet kellene leadni az új klánba lépésekor, akkor a klán nem bomlik, csak az eddigi vezető lép ki, és új vezetője lesz a klánnak.
Azok kedvéért, akik szeretnék tudni, hogy a másiknak akkor most éppen mennyit is kellene leadni, ha kiugrik a vizsgált ország a jelenlegi/legutolsó klánjában eddig eltöltött időt kiírja. A klánban eltöltött idő szabadság, illetve SZK alatt nem változik.
Reply With Quote
Sponsored Links