View Single Post
Old 02-12-2008, 19:22
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
kérlek sorold kinek kedvez még mer jelenleg a top50 esetleg top80at mondanám annak akik nem forogni akarnak ebből az említettek kitesznek 22őt..
Ergo van kb 60 ori akit érint, de nem látom számukra azt a nagy lehetőséget, ellentétben a 22vel...

De győz meg kérlek kiknek lenne kedvezmény, mer szépen hangzik h akik nem forognak, stb... de én úgy látom , h a klánok gazdasági helyzeténél fogva...
és a topkörök számát tekintve, a modosítás után, akik nem forognak célpontokká vállnak ezáltal mégjobban nemcsak a környéküknek, emellett nem hiszem h nekik túl nagy lehetőséget nyújt h ők is találhatnak lejjebbi célpontot v akár visszavághatnak mivel v nincs elegendő topkörük a kedvezményhez v még jelenleg nincsennek is erre annyira rászorulva mivel még csak 1 klán tagjai voltak, szembenézzenek 1 váratlanul kivált TF-HF országgal...
kezdem érteni, félsz hogy megtámadnak, ezért ellenzed a javaslatot.
ez is egy ok lehet valóban, hát tényleg nem tudok mit mondani.

nem régiben még azzal sem voltál tisztában, hogy melyik ország melyik országtól tud vinni földet a jelenlegi szabályok szerint.
ennek utána néztél?
én nem tudom, hogy tudnék e olyan klánt amit beüthenék innen föntről és nem nulla hekit hoznék, az Ovin kívül.

ha eltöröljük a csatákat A ban, biztos hogy nem támadnak majd meg. ezt is érdemes lenne megfontolni. illetve azt is, hogy atopp klánok csak fedezni tudnak, ezért nem kell félned, hogy valaha is támadni fognak bárkit is.
erről is rengeteg beírást találhatsz.

szerintem, ez a lehetőség, csak több csatát és játékot hozna a játékba, persze ettől lehet megilyedni is, és tiltakozni, vagy lehet örülni, hogy könnyebb lesz megközelíteni a toppot.

azt bekéne látnod, hogy olyan szabályt nem fogsz tudni hozni, amivel csak azt könnyíted meg, hogy a toppot lehessen ütni, de az ne tudjon téged vissza ütni.
ilyen biztos nem lesz.

Last edited by Hóhér; 02-12-2008 at 19:25..
Reply With Quote