View Single Post
Old 02-12-2008, 19:17
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
kérlek sorold kinek kedvez még mer jelenleg a top50 esetleg top80at mondanám annak akik nem forogni akarnak ebből az említettek kitesznek 22őt..
Ergo van kb 60 ori akit érint, de nem látom számukra azt a nagy lehetőséget, ellentétben a 22vel...

De győz meg kérlek kiknek lenne kedvezmény, mer szépen hangzik h akik nem forognak, stb... de én úgy látom , h a klánok gazdasági helyzeténél fogva...
és a topkörök számát tekintve, ugy akik nem forognak célpontokká vállnak ezáltal mégjobban és nem hiszem h nekik túl nagy lehetőséget nyujt h ők is találhatnak lejjebb célpontot mivel v nincs eegendő topkörük a kedvezményhez v még jelenleg nincsennek is erre rászorulva mivel még csak 1 klán tagjai voltak....
és nem akarják ellöni ezt a lehetőséget, mert kitudja mennyit jelentene az 1-1 ki be lépés 1-2hónap múlva... a mostani toposoknak tényleg kedvező lenne az 1%, de kik lehetnének célpontok??? max az Ovival probálkozhatnának a nagyok, de sztem őket meg nem kell félteni.
az Ovinak is elég korlátozottak a lehetőségei lefele,még ha kedvezményt kapnak is. igazán az alattuk levő toposoknak lenne segitség, hogy könnyebben jöhessenek felfele klánütésekkel. ott meg a 8k körös ki-be lépés elég sok szerintem

Reply With Quote
Sponsored Links