View Single Post
Old 02-12-2008, 18:58
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
vagyis azért mert egy példa hosszú, inkább ne olvassuk el, és ne próbáljuk meg megérteni miről is szól a javaslat.

inkább azt az időt, amit ráparazoltál arra, hogy a stílusomat értékeld, a javaslat megértésére fordítottad volna, akkor megspórólhattál volna pár beírást magadtól.

Topp kör: 2000 kedvezmény 1x
topp kör : 4000 kedvezmény 2x

mindegy hányszor használod, mindíg az AKTUÁLIS topp köreid alapján kapod a kedvezményt.

de minimum 1%

de ha a 4000 kört akarsz, akkor egy kibelépés után 8000 kört kell várj, hogy megint elég kedvezményed legyen mert:
példa:

topp kör 8000 kedvezmény 2% leadandód : 5 % - 2 = 3 % kedvezményesen

ki be lépsz a klánba csatázol egyet:

topp köröd 8000 : kedvezmény 2% leadandód : 7 %- 2 = 5 %
topp köröd 16 000: kedvezmény 4% leadandód: 7%-4% = 3 %

tényleg nem tudom rövidebben leírni, hogy érthető legyen.

nos nagyjából kapizsgálom, szerintem egyszerűbb lett volna ha nullázodik a felhasznált top kör mikor felhasználódik és vele együtt a kibe lépések száma is.. igaz akkor szövetségtörténetből nehezn értékelhető ki hol tart....

Wand lehet nem érdemes legprogramozni ezt ítálja meg Ati tőle ezt elfogadom vétő érvnek...
De Sergnek 15k topköre volt azaz a 2ks szabályozás esetén lazán ujra 1% földet adnának le azok akik hasonló ideje dekolnak fennt, régen mentek fel a szabálymódosítások előtt amikor könnyebb volt haladni...
most erre egyből kapnak 1 teljes 0 lapról indulást, azért mer régóta türelmesen ülnek fennt???
Mertha jól számolom ez 8 db kibelépés eltörlésére elegendő..
Erre írtam h ezért legyen 4k, ne lehessen egyből 1% kedvezménye egyeseknek.... és mindenkinek van ideje felkészülni..

Last edited by LotR; 02-12-2008 at 19:06..
Reply With Quote