View Single Post
Old 02-12-2008, 18:48
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
választhatsz:

csak ezért, hogy téged bosszantsalak, mert nem csak rossz napjaim vannak, hanem rossz hetem, hónapom ,évem ...

azért mert mindenáron ki nem érdemelt előnyökhöz akarom juttatni a klánunkat

azért, mert szerintem a 8000 körönkénti ki-be lépési kedvezmény,(remélem ez el jutott, hogy miért 8000) olyan, ami szinte csak nekünk kedvez ebben a pillanatban, más játékosoknak akik lejjebb vannak, és tényleg használnák ezt a funkciót, azoknak EZ NEM SEGÍT SZINTE SEMMIT !!!

segítek, az elején 1 megoldás létezett, de kezdek hajlani az utóbbi beírásaid alapján ahhoz, hogy még 1 igaz lehet...

kérlek ne bagatelizáld már el a választ... v inkább ne reagálj...
a 8k kör sok de ha 1 évben 1x lehet akkor annyi, jelenleg a most felfelé haladóknak annyi sincs viszont elég sok top kör felgyült békében egymás mellett ahoz h a kevésbé rosszat válasszam mint feltörekvő, és ne a bevezetést követően ne hozzam magamra egyből kiszámíthatatlanul vmelyik topost a a kissebb klánok nyakára, akik még az infoszerzésig se jutottak el..
Mert mint ahogy már írtam a bevezetés pillanatára tiszta sor lesz a kedvezmény mértéke... amivel a nagy klánokból ki lépni és ütni szándékozó már most elkedzhet kalkulálni számolgatni érdemes-e neki, míg a lenti klánok jelenleg nem látva a kilépni szándékozók topköreit csak reménykedhetnek h elég gyorsan gyüjtik be az infot v már előre elkezdenek vhogy felkészülni egy TF-re és akár HF ork ori méltó fogadására....

Ez a funkció nem a feltörekvő országok miatt lett kitalálva , a feltörekvők így is tudnak haladni , lehet nehezebben ,de biztonságosabban (bizonyítja Serg is ezt) ugyanakkor biztosabban nem leadva a kemény munka árán megszerzetföldet a békében ücsörgő nagy klánok egy-egy kiugráló tagjának...
Nem kéne idiótának nézni és azt elhinteni 1 pillanatig is h a feltörekvőknek kedvez, h kedvezne a többsgüknek 2k topköre sincs...
A régi lejjebb tanyázókon meg nem ez fog ugyse segíteni..