Quote:
Originally Posted by LotR
nos betudom a fáradságodnak h pár szavamon fenn akadtál, ahelyett h a a mondanivalóm lényegére figyeltél volna, én csak Remy írására reagáltam, egyáltalán nincs kedvem a top 3 klánról itt beszélgetni , hisz nem ez a téma ,és igen arra reagáltam, h igazából nem tudom a top 30 oriból kinek mennyi belépése van ( de tippem szerint a Pannonnál legaláb 13k felett lehet a topkörök száma), de illő lenne 1 olyan esetett elkerülni ,h a változtatás után vki egyből ki tudjon válni 1 fősbe mert lehetősége van ütni, h senkit se érjen váratlanul..
Mivel kedves Hóhér pont te érdeklődted h nem kéne.e kiszámíthatóbá tenni és vhol zt feltüntetni..
Végül nem értem te mért háborodtál fel, hisz a pannont nem nagyon érinti a jelenlegi dpilomáciája mellett, ugyanakkor a Big Gunt már talán, az Ovit meg feltétlen érinti..
Hohér és a lényeg: De smmiképp nem ez volt az érvem a 4k kör mellett ( ez csak reakció volt Remy írására), hanem csupán annyi h keveslem a 2k kört mivel jópáran több mint 10k feletti topkörrel rendelkeznek már, és mivel én a mindenki 1 lapról induljon párti vok, így ez a javaslat esetén hozzám közelebb áll a 4k körös javaslat...
|
ne tudd be a fáradtságnak, inkább gondold át, amiket írtam.
ezt írtad: nekem jó a 2k kör, de ha a topposok is meg kapják, akkor nem jó

azért ez vicces, de leírom még 1x neked, hátha most megérted.
próbálj meg kiicst tovább látni a topposokon, csak egy kicsit próbáld meg.
van egy ország, el kezdi magát felverekedni A ban. van egy klánja, amiből kibelépked, azért hogy találjon magának célpontot.
kár hogy neked nem egyértelmű, minél fentebb van egy ország,valószínű, hogy annál többször lépett ki be, és minél több ideje van fenn egy ország, annál többször lépett ki be egy klánból, ahhoz képest, aki még csak most indul a szinten.( azaz nem eg ylapról indulnak !!!! ) Emlékeztetnélek, az "A" a játék teteje, nem köteles senki onnan lefodulni, ebből következik, hogy aki fenn van és JÁTSZIK, nem szk. annak nőnek a topp körei. Annak aki NEM JÁTSZIK , valamint fel sem ment A-ba a toppba, azoknak nem nőnek a topp körei.
nem tudom mi volt a mondandód lényege, esetleg írd le nekem még 1x, mert úgylátszik nem értettem meg, de a mostanira azért reagálok:
-ha nem tudod kinek mennyit kell leadnia, javaslom a szövetség történet varázslatot, de ennek semmi köze a témához mellesleg
- "Mivel kedves Hóhér pont te érdeklődted h nem kéne.e kiszámíthatóbá tenni és vhol zt feltüntetni.."
ezt akárhogy issnézem, semmiképp nem illik sehová sem...
EZ HOGY JÖN IDE? kiírja Ati, kinek mennyi kedvezménye van, és máris kiszámítható. ezen sincs mit ragozni. Kedvesnek meg semmiképp nem vagyok kedves, ezért vagy gúnyolódsz, vagy nem olvastad a beírásom
- én nem háborodtam fel, csak rávetítettem, hogy a jó a 2k kör, de mégse jó a topp miatt , picit részrehajló.
- " de illő lenne 1 olyan esetett elkerülni ,h a változtatás után vki egyből ki tudjon válni 1 fősbe mert lehetősége van ütni, h senkit se érjen váratlanul..- "
ez biztos borzasztó váratlanul érne mindenkit, mivel ez a lehetőség most is adott...

És végezetül, ha mindenkit 1 lapról szeretnél indítani, szólnom kell, hogy eltévedtél, ez nem a havonta új szervert indító idióta stratégia játék, hanem a játék FOLYAMATOS.
hogyan szeretnél 1 lapról indítani egy újonnan fellépett országot A ba , egy olyannal aki már ott van évek óta ?
hogyan szeretnél egy frissen regelt országnak több személyiséget adni, hogy egy lapról induljon?
hogyan szeretnél egy olyan társaságnak ugyanakkora vagyont biztosítani A ba, akik felértek 4000 kör alatt, mint akik lenn termeltek 10 000 körig, és csak utána indultak meg A-ba.
a játékban nem igen indulsz 1 lapról szinte soha.
felőlem jó a 4000 kör, rohadtul nem érdekel, de a frissen fel jövő klánoknak,nem biztos hogy jó
valamint nem tudom hogy bele gondoltál e, hogy egy klánból kilépni megtámadni egy másikat, és vissza menni a rendes klánodba
2 földleadással jár, azaz a javaslatod szerint már 8000 kör kéne egy ilyen akcióhoz...
bele gondoltál?