View Single Post
Old 02-12-2008, 09:13
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
teljesen logikátlan amit írsz, és még csak megfontoltság sincs mögötte.

ha arról lenne szó, hogy a topp3 klán csak tanyázik, akkor megpróbálnám megérteni a gondolat meneteded, de el kell szomorítsalak, a 3 legnagyobb klán nem úgy lépett oda B -ből, ahol most van.
el kell keserítenelek, de ezekben a klánokban a leadandó föld már több %, ami nem a tanyázásnak a következménye, ellenben azokkal az országokkal, amik még csak most lépnek fel.

félre ne értsük nekem jó a 4000 kör is, jó volt eddig is, és jó lesz ezután is, csak ami lesz azt észérvekkel indokoljuk meg, ne sekélyes, és érzelmekkel teli magyarázatokkal, mint például ez:

lefordítom: nekem jó lenne a 2000 körönkénti nullázás, jaj de várjatok még sem jó , mert van aki már évek óta játszik A ban, és nehogy már neki is jó legyen, és ne 6-7 vagy több %ot kelljen nekik leadni, mert az igaz, hogy nekem a 4000 kör nem igazán jó, de nekik még rosszabb, ezért inkább még is csak 4000 kör legyen.

esetleg figyelembe lehetne venni, hogy az A ban ebben a pillanatban 587 játékos játszik, és abból max 30 lehet a 3 legfelső klán.

elárulom neked, hogy mi történik ha a visszamenőleg számoljuk a topp köröket:
semmi.
azt a tényt, hogy remyék meg így esetleg találnak maguknak célpontot, szinte felháborítónak tartom. ekkora baklövést nem lehet a játékban elkövetni. ?????
(persze azon is gondolkozzunk el, hogy remyéken kívül még visszatart vagy 500 játékost a csatázástól az, hogy több földet kell leadniuk, mint amennyit nyerhetnek, de ez persze most biztos mellékes...)

nos betudom a fáradságodnak h pár szavamon fenn akadtál, ahelyett h a a mondanivalóm lényegére figyeltél volna, én csak Remy írására reagáltam, egyáltalán nincs kedvem a top 3 klánról itt beszélgetni , hisz nem ez a téma ,és igen arra reagáltam, h igazából nem tudom a top 30 oriból kinek mennyi belépése van ( de tippem szerint a Pannonnál legaláb 13k felett lehet a topkörök száma), de illő lenne 1 olyan esetett elkerülni ,h a változtatás után vki egyből ki tudjon válni 1 fősbe mert lehetősége van ütni, h senkit se érjen váratlanul..

Mivel kedves Hóhér pont te érdeklődted h nem kéne.e kiszámíthatóbá tenni és vhol zt feltüntetni..
Végül nem értem te mért háborodtál fel, hisz a pannont nem nagyon érinti a jelenlegi dpilomáciája mellett, ugyanakkor a Big Gunt már talán, az Ovit meg feltétlen érinti..

Hohér és a lényeg: De smmiképp nem ez volt az érvem a 4k kör mellett ( ez csak reakció volt Remy írására), hanem csupán annyi h keveslem a 2k kört mivel jópáran több mint 10k feletti topkörrel rendelkeznek már, és mivel én a mindenki 1 lapról induljon párti vok, így ez a javaslat esetén hozzám közelebb áll a 4k körös javaslat...