View Single Post
Old 02-11-2008, 21:05
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
Hóhér, na a lefordulással, vagy a 2/B-s ori lefordulásával példálózzunk már, ennek a hátrányak a kiegyenlítésére, el kell tölteni 336 kört a topban (aza 2 hetet).
De ez a javaslat olyan folyamatos hátárnyt okozhat mit csak 1-2 év játékkal tudhat le két egymás mellett lévő ország. miközben folyamatos hátrányban van.

és ne is velem példálózz, mert mi szabályoktól függetlenül mostanában nem jövünk vissza

nem tudom, de ez így szerintem nem jó, sőt kifejezetten előnyt ad egyes orikank, másoknak meg hátrányt.

én kb úgy képzeltem el, hogy minden 2000 elért topkör után kapsz 1%/ klánbalépési kedvezményt
amit úgy értelmezek, hogy:
10k nál van 5% kedvezményed, ha a következő belépésed 6% lenne akkor ez 1% lesz. de ezzel "felhasználtad" a kedvezményt, tehát a következőnél csak az eddig fel nem használt kedvezményed számít.

nem akarok veled példálózni, de most ezek szerint hátrányban vagy azt mondod. ha nem jössz vissza jó darabig, akkor hiába nullázzuk le a topp köröket, folyamtosan hátrányba leszel, hiszen nem játszol.

nem hiszem, hogy az lenne a jó megoldás, amit úgy alakítunk ki, hogy azoknak kedvezzen, aki nem játszik, és nem is akar, de majd egyszer lehet játszani fog, azokkal szemben, akik végig játékban vannak...
Reply With Quote
Sponsored Links