Quote:
Originally Posted by Burning View Post
mondjuk, akkor Atiéknak kéne két új oldalt csinálni, hogy triumvirátus, és duó vagy akárhogy is neveznénk...
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez mindenképp felejtős.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No, mindent végigolvastam.
A támadásra a bónusz azt hiszem, hogy teljesen felejtős. Ha nagyobb támadóerőt szeretnél, akkor vegyél be mégvalakit a szövetségbe.
Amit elképzelhetőnek tartok, az a védelmi bónusz kiterjesztése ezekre a szövetségekre is, a szabin lévő tagok mintájára.
Ennek az oka nagyon egyszerű: ma is megteheted, hogy egy amúgy nem játszó haver országát beveszed a szövibe, ő pedig szabizza magát, és úgy is marad az idők végezetéig.
Ezzel a módosítással az ilyen okok miatt szabin lévő országok feleslegessé válnának.
Más konkrét okot nem látok a változtatásra.
|
ha jól értettem a célzottan két és 3 fős szövetségektől határozottan elzárkózol?
ennek pedig lenne értelme, én legalábbis sokat szenvedtem azzal, hogy egyáltalán nem találtam, vagy nem találtam megfelelő 4. tagot a szövetségembe, annak ellenére, hogy elég sok "haverom" volt a játékban (és ahol nem volt, ott sem jelentett gondot újakat szerezni).
szerintem a paraméterek jó belövésével meg lehet találni az egyensúlyt.
az pedig nem igazán jó érv, hogy a 4 fős szövik legyenek erősek, mert a "társas" játék a cél, hiszen akkor minek van MF bónusz. szerintem egy ilyen irányú változás növelné azok számát, akiknek sikerélménye van a játékban...
azt viszont, hogy a csonka szövik plusz védelmet kapjanak, én semmiképpen nem támogatom, ebben a topikban már többen is leírták, hogy egy szöviháború esetén az eltávolított/legyengített tagot kitéve a vesztésre álló szövi éppenhogy felülkerekedhetne ellenfelén egy ilyen bónusz segítségével.