Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-29-2006, 01:48
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Lightbulb Okos ötleteket várok igazi és hatékony módosításokra 1/A terén :)

Hi all!

Miután ilyen jól sokerült elbeszélgetnünk, okos módosítási javaslatokat várok mindenkitől, olyanokat, amiknek vannak valóság alapjai, és gyakorlatban is lehetőséget adnak, a kicsiknek feljebb jönni. Eseténként a nagyok túl nagy előnyét próbálják kompenzálni.
Mielőtt jönne a sok okos ötlet, hogy lépjünk le vagy menjünk SZK-ra, ezt felesleges javasolni, mert ezzel nagyon sokat romlana a csoport, főleg ha csak azt nézem, hogy a haderő és az anyag ára cca a duplájára emelkedne.
Tehát ilyen és hasonlóan okos beszólásokat, javaslatokat nem várok.

Én elsődlegesen azt látnám jó ötletnek esetleg, ha a kis kék számok valójában értéket jelentenének az 1/a-ban. Tehát a személyiségek csak és kizárólag az 1/a-ban többet hoznának. Ezáltal még többen lépnének fel, nem csak mert kötelező. Lenne rájuk igény is, nem kellene kuncsorogni, hogy bevegyék őket. Én ilyesmikre gondoltam:

Csak 1/a-ban

Kereskedő:
A bank 15% aranyat hoz.
Gazdasági tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.
Ipari tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.

Tolvaj:
+3% a regenerálódáson felül.
Tolvajlási tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.

Varázsló:
+3% a regenerálódáson felül.
Tolvajlási tekercs fajtól függetlenül elérhető 65%.

Harcos:
Minden földfoglalásnál az Ő országa +5%-al több földet foglal, amennyibe Ő a klán vezér, akkor a klán csatában az egész klán +5%-al több földet foglal.

Tábornok:
Nincs ötletem. Esetleg, bár ez már bonyolultabb változtatás lenne, hogy a tábornok a kláncsatában is jelen legyen.

Vándor:
Nah ez izgis lenne. Amennyiben vándor személyiségű a klán vezére (kizárólag fix klán vezér esetén) a szövetségesi oldalon a neve mellett lenne egy kis mező, ahová a beírt szám, mely 9000-12000 pontig terjedhet, a klán pontszámát növelné.

Gazdálkodó:
Minden tanya 10%-al többet termel és minden bánya 20%-al többet termel.
A lakosság ételfogyasztása 10%-al kevesebb.

Tudós:
A +5% vonatkozik a lakáshelyzeti tudománytekercsre is.

Túlélő
A házgyújtogatás és földrengés hatékonysága is 30%-al kisebb ellene.

Ezeken kívül minden személyiséget lehetne duplázni, azaz lehetne valaki pld tolvaj, tolvaj. Mivel ezen személyiségi opciók csak az 1/a-ban lennének érvényesek és csak a 2. személyiségtől.
Reply With Quote