Quote:
Originally Posted by Sakky
nem olvastam végig teljesen a hozzászólásokat...de szerintem..:
- egy szövi ellen egy MF semmit sem ér (az esetek 99 %-ban)
- a szövik vadásszák az MF-t, mint "könnyű préda", minden gátlás, minden tisztesség nélkül.... legfeljebb annyit üzennek, hogy "sorry de te voltál a legközelebb.."
- a szövik általában, varis-tolis és 2 hadis, vagy mostanában 1 varis és 3 hadis.. a varis úgy is beton-védelmü annyi varival, hogy folyamatosan ártózhat.. a 2-3 hadismeg foszthat, pusztíthat..stb..
- ha 4-ből 2 szabin van akkor a maradék kettőt szét lehet szakítani, ha hadis valaki..
egykébbként nem sok esélye van egy MF-nek (kivéve, ha eléggé elvakult és fent bír maradni több napokat is folyamatosan)
szerintem még jobban erősíteni kellene az MF-k védelmét, hogy a szövik a szövik ellen (saját súlycsoport) harcoljanak alapvetően.
|
Sakky ne beszélj butaságot légyszi:egy jó hadivaris óriás ellen semmi esélye egy szövinek a hagyományos felállásban(kigyurt varis tolis és két hadi)az mf alulról bepusztítgatja,mészárolgatja őket felváltva és a morálromlás miatt előbb utóbb térdre kényszerülnek. A mészár a egység hijjas alsó csopiban a pusztítás a nyersdrága felsőbb csopikban jobb,de alkalmazhatjuk felváltva is(mészár és utánna már ugysem kell annyi hely

)
A jól kiépített mf védelme elég erős megfog elég komoly szövisereget is.
A legfontosabb dolog viszont hogy legyen tartalék mert anélkül buktuk a háborút illetve ha az ellenfélnek sok van tőle is elszedhetjük