Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Aki A-ba érkezik, annak nulláról indul természetesen. Nem ez a kérdés, hanem az, hogy ha teszemazt 4000 körönként kap -1 klánbalépést, akkor a most 8000 topkörös országok eleve -2-vel induljanak-e. Szerintem igen.
|
En a 2000-es megoldas mellett vagyok, az is majdnem 3 honap. Es nem olyan konnyu 3 honapig figyelgetni, azert az 1/A rengeteg odafigyelest igenyel, a tobbi szinthez kepest. Osszehasonlithatatlanul tobbet. Most persze lehet mondani, hogy bunkerelf ide, bunkerelf oda, de o meg nem tul gyakran fog klantutni, szal neki mindegy...

Valamint egy lehetoseghez akar ket klanbalepes is kellhet: anyaklanbol ki, uj klanba be, uj klanbol ki, anyaklanba be. Persze lehet ugy is hogy kidobok mindenki mast, de ugye azert az megsem az igazi.
Szoval: en a 2000 kor mellett vagyok. Es Ati mellett abban, hogy a mostani topkorok is beleszamitsanak. Es wand mellett abban, hogy felmeresnel ez ki legyen irva. (meg akkor is, ha ez infot ad ki az adott ori topkoreirol)
Ati: technikailag, ha teszem azt, van 5 klanbalepesem, es a 2000es topkoros verzio mukodik, es van 7000 topkorom, akkor a kovetkezo klanbalepesemkor
2% foldet kellene leadnom? Masik kerdes, ha van 1 klanbalepesem, es 2200 topkorom, akkor 0%-ot? Vagy az 1% mindig maradjon alapnak?