02-08-2008, 08:24
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
szerintem már elég sokszor leírtam..
500k pontig bárki fel tud menni, ha játszik kicsit, tehát semmi szükség ez alatt a fedezés könnyítésére.
Utána vannak szakadékok amiket a jelenlegi szabályokkal nehéz áthidalni.
tehát 10k heki fölött adnék némi kedvezményt (mondjuk 1000 katona/heki) a felfedezésre, de csak limitált mennyiségben (pl max 5000 hekit fedezhet összesenn ennyiért), és mivel nem lenne cél a topp eltávolodása, ezért ezt az 5000 hekit a mostani toppig (30k) el kellene használnia, a fölött már ennyiért nem fedezhetne.
|
Akkor én is beidézem az ötletedre adott válaszomat:
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ez a javaslat tényleg sokkal jobb helyzetet eredményezne, mint a jelenlegi helyzet. Át lehetne hidalni a nagy szakadékokat, nem alakulna ki felfedezési verseny, stb. Felsorolom, hogy mi nem tetszik benne:
- 3 olyan paraméter van benne, ami a konkrét helyzetre kitalált paraméter. (10000 heki feletti könnyítés, kb 39000 hekis abszolút korlát, 5000 hektáros kedvezmény) Ha tehát változik a helyzet, akkor ezen paramétereket is változtatni kell. Ez nagyon olyan kézi vezérlés jellegű.
- Úgy tűnik, a nemzetközi 1A-kban, valamint az anarch legfelső szintjén is probléma a jelenlegi felfedezés. Vajon ki talál ki ilyen paramétereket minden nemzetközi 1A-ra, ami konkrétan oda jó? Szerintem ez így nem megy. Egységesen kellene kezelni az összes 1A-t.
- Téged nem tudtalak meggyőzni arról, hogy probléma egy csoportban, ha a csoport összes földterülete folyamatosan csökken, de én úgy gondolom, hogy ez probléma.(Egyre lejjebb kerül a top30%, az átlag egyre messzebb kerül a toptól, stb)
|
Egér a sajton... (#3744)
|