Quote:
Originally Posted by wand
szerintem már elég sokszor leírtam..
500k pontig bárki fel tud menni, ha játszik kicsit, tehát semmi szükség ez alatt a fedezés könnyítésére.
Utána vannak szakadékok amiket a jelenlegi szabályokkal nehéz áthidalni.
tehát 10k heki fölött adnék némi kedvezményt (mondjuk 1000 katona/heki) a felfedezésre, de csak limitált mennyiségben (pl max 5000 hekit fedezhet összesenn ennyiért), és mivel nem lenne cél a topp eltávolodása, ezért ezt az 5000 hekit a mostani toppig (30k) el kellene használnia, a fölött már ennyiért nem fedezhetne.
megjegyzem a probléma összetett, nem csak fedezve lehet haladni hanem harcolva is, az előrejutást nem lehet elvonatkoztatni a harcrendszertől
tehát azt is ki kell könnyíteni.
jó példa erre a másik topic , hogy ne kelljen brutális mennyiségű földet leadni gyakorlatilag 1-2 ütésért.
vagy amit valahogy mindenki elvet, hogy klánban az örtornyok +védőértékére nincs semmi "ellenszer"
és igenis 1/A-ban topp 1 helyre ne fedezve jussanak az emberek hanem harccal.
|
Amikor nem kezded el a személyeskedést lám vannak jó ötleteid is ,ez a 10k felett kedvezményes 5k heki tetszik is bár 500k pont felett nem 5k heki fogja megváltani a világot mégis könnyítés a mostanihoz képest mert bár 10k hekinél járok és a felfedezési arány nulla mégis 1 hektár föld felfedezéséhez kell 1.645 katona és 164.500 arany ami szerintem nem reális.Köthetnénk ezt a kedvezményt a felfedezési arányhoz csak bizonyos százalék alatt lehetne igénybe venni.
Az őrtornyos részre meg csak annyit mondok hogy aki akarja megoldja aki meg nem az meg itt sír a fórumon(mindenből nem lehet jó valaki ha sok a torony barakk akkor toli vari érzékeny,de ezt Te is pontosan tudod)