Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 02-07-2008, 19:22
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
sokszor leírtad, és szokszor beszéltél olyan jövőbeli jksz fedezési határ kitolásról, ami még mindíg nem történt meg, mióta is?

Ha fedezési határt szeretnénk kitolni, rég megtehettük volna. Majdnem egy éve ezen lovagolsz itt a fórumon. És mégsem jön a csoda.
valóban nem történt meg egy éve? benne van a kérdésedben a válasz.. vagyis az újabb kérdés: És előtte hányszor történt meg?

Quote:
Sokan azt mondanák veled együtt, hogy ezek megbeszélt ütések lennének, a fedezési határ kitolására.
a jelenlegi fedezési értékekkel szerintem senki nem mondaná ezt, én a legkevésbé.

Quote:
úgy olvastam 2 féle javaslatod van, mindkettő arra vonatkozik, hogy a topp klánok valahogy elérhetőek legyenek.
nekem? szerintem mindenkinek erre van javaslata..

Quote:
BBEN az esetben ha véletlen bontanánk az mnt-t a big gunnal, és 1 hónap múlva 35 000 heki lenne a fedezési maximum.
új javaslattal állnál elő, hogy hopp mégis csak 35000ig legyen a könnyítés?
szerintem olvasd el még 1x..
5000 heki kedvezményes fedezést adnék, a többit ugyanúgy harccal kéne begyűjteni.

Quote:
egyrészt ez úgytűnik, mintha elég specifikus, és részre hajló lenne
rám sokmindent el lehet mondani, de a részlehajlóságot nem.
mesélj kinek részrehajló ez?
kik tudjnák kihasználni?
1x pannon mielőtt rátok áll
ha bever tiiteket akkor ti is tudjátok használni visszamentek30k-ra onnan meg fokozással ott vagytok ha vissza akrjátiok őket ütni
másodszor jól jönne minden felfelé törekvő országnak, aki elakad, de ettől még nem tud fedezéssel végig menni.

Quote:
csak picit vicces...
valóban, csak szerintem máshogy...
Reply With Quote