Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
500k-ra visszatenni? Nem tudom mit szóltál volna hozzá ha a kecskés orikat visszavágták volna oda, mert ugye az SZK-s orikra is gondoltad...
|
természetesen a sajátjainkra is értendő, és ha jól rémlik én már ezt nagyon rég írtam.
de mondok valamit a milyeinket tegyék bátran 400-ra, ha mindenki más is egyet ért azzal, hogy a sajátja mehessen 500 ra (kiváncsian várom az egyetértéseket...)
OFF:
Quote:
Nem sokat ütöttünk (bár volt egy 12k-s igaz 6k-s veszteséggel és ami még látható mai napig 13ks ütése a Szkarának )
|
igen látható, de az monro érdeme, neked ahhoz (sem) volt sok közöd, és utána sem tudtál csinálni semmit. felfedezésen kívül.
Quote:
Annyiból jó volt a 225 kati ekkor hogy pár hónap alatt beértünk titeket, bár ekkor véletlenül SZK-ra men(ekül)tetek.
|
erre ha válaszolnék valószínű gyorsan kitiltanának..
kicsit emlékezz vissza, pontosan ez , hogy is történt (esetleg keresd elő a kódjainkat...)
ON:
Arwyl a javaslatomra miért nem szólsz semmit? ezzel utol lehet érni, max kell hozzá egy kicsit harcolgatni is, és valóban végig nem mehetc fedezéssel, de szerintem ennyivel fel lehet érni...