Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 02-07-2008, 18:30
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
500k-ra visszatenni? Nem tudom mit szóltál volna hozzá ha a kecskés orikat visszavágták volna oda, mert ugye az SZK-s orikra is gondoltad...
természetesen a sajátjainkra is értendő, és ha jól rémlik én már ezt nagyon rég írtam.
de mondok valamit a milyeinket tegyék bátran 400-ra, ha mindenki más is egyet ért azzal, hogy a sajátja mehessen 500 ra (kiváncsian várom az egyetértéseket...)

OFF:
Quote:
Nem sokat ütöttünk (bár volt egy 12k-s igaz 6k-s veszteséggel és ami még látható mai napig 13ks ütése a Szkarának )
igen látható, de az monro érdeme, neked ahhoz (sem) volt sok közöd, és utána sem tudtál csinálni semmit. felfedezésen kívül.

Quote:
Annyiból jó volt a 225 kati ekkor hogy pár hónap alatt beértünk titeket, bár ekkor véletlenül SZK-ra men(ekül)tetek.
erre ha válaszolnék valószínű gyorsan kitiltanának..
kicsit emlékezz vissza, pontosan ez , hogy is történt (esetleg keresd elő a kódjainkat...)

ON:
Arwyl a javaslatomra miért nem szólsz semmit? ezzel utol lehet érni, max kell hozzá egy kicsit harcolgatni is, és valóban végig nem mehetc fedezéssel, de szerintem ennyivel fel lehet érni...

Last edited by wand; 02-07-2008 at 18:33..
Reply With Quote