Quote:
Originally Posted by Truffie
Beleolvasgattam a felfedezésgetésbe. Sohasem érdekelt a felfedezési százaalék és nem is állok neki most számolgatni mi volna jobb. Egyszerű megoldással lehetne megeleveniteni a játékot. Normálban bevezetni és anarchban is a max hekit. Normálban mondjuk 10000 heki és megmaradna ez a felfedezési arányos felfedezgetősdi ami most van. Az anarchban lenne 100k és visszaállna a régi felfedezgetősdi a max 225 kattanccsal. Tudom drasztikus megoldás lenne. De igy a fordulás mindenhol elérhetőbb lenne és nem lenne lehetetlen kis kékeknek sem. A 10k és 100k heki feletti hektár egyszerűen elveszne. Tudom!  én nem értek hozzá csak 7 éve játszom.
|
Ez szerintem marhaság az A ban az a bizonyos 10000 hekit kb két hét intenzív játékkal lehet elérni és utánna mit csinálsz?
Fegyához szólva nem értem hogy miért ne lehetne nagy orival többet felfedezni mint kicsivel ez egyszerűen nonszensz.
Miért kell ehhez a képlethez ragaszkodni ami már egyszer tönkre tette a játékot?
Mi a francnak egy nagy országot létrehozni ha a lehetőségei pont akkorák mint egy 200 hekis orinak?Ne az legyen már a cél hogy az A ban csakis elfek legyenek 30-30% toronybarakkal és mindenki azt lesse hogy mikor "ütött"(már ha volna olyan marha aki támadna) a másik hogy lehessen hiénázni...Abba az irányba ballagjunk már hogy lazítsunk a mostani szűk lehetőségeken hogy felszabadultabb lehessen a játék.