Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Grabi írta: csak "csak idő kérdése". Ez így van, csak nem látom értelmét, hogy évek kelljenek ahhoz hogy néhány ori megközelítse a top2 klán tagjait, mert ilyen őrült fedezések vannak.
Az ovi évek termelésével és rengeteg alsó csopis újrázással talán esélyes majd hónapok múlva megközelíteni a Biget, de a Pannont ki tudja mikor!
És akkor még van vagy 100 klán A-ban, akik egy részének soha beleszólásuk nem lesz a topért vivott harcba fedezéstől függetlenül. De véleményem szerint lenne pár klán akinek lehetne, de képtelenek ennyit termelni, nekik nincs 29-30k hekis törpéjük, nincs és nem lehet 70% házas orijuk aki (bocsi a kifejezésért) szarja ki a katikat, mert elérhetők az orik (klán is).
Lényeg: ezeknek a klánoknak egyszer majd lehet beleszólásuk a topért vivott harcba, de majd csak hosszú évek múlva. És én ezt akarom begyorsítani!!
|
Azt kifelejtetted, hogy ez a több 100 klán nem termelt lenn évekig az alsóbb csoportokban mint Serg, hogy Serg nem nulla pénzzel indult fel anno a topp nyomába, hanem már akkor is rendelkezett azokkal a tartalékokkal , ami lehetővé tette volna a harcot a toppal. Igen ezekből a tartalékokból fedeztél te is. Serg nem jött fórurumra éjjel nappal, hogy legyen valami módosítás, mert így nem tudja elkapni a topp klánt, hanem termelt szépen. Éveken át.
(nem egy vagy két éven át)
Ha egyéven belül Te felakartál kerülni a toppba, akkor miért fordultál le.
Tudomássommal nincs a toppban 70% házas ori, de most hogy mondod, jó ötletnek tűnik, lehet kiépítünk de nem egyet hanem mondjuk még 3at. Ki is írom a fórumunkra.

Köszi az ötletért.
A fedezési módosítást támogatom, de nem azért hogy a több 100 klán azt higyje, hogy 4000 kör az A ig, már elég, hogy nekivágjanak a toppnak. Ahogy láttam, ti sem így vágtok neki, hanem hosszú hónapok tekiírása, és újrázgatások után.
Én is megakarom gyorsítani a toppért való küzdelmet, de van jobb ötlet is.
Jelölj ki 20 országot A ból, vagy lehet felőlem random is, aki kap + 20k hekit, és mehet a küzdelem. Legyen havonta + 20k heki random országoknak , ne kelljen sokat várni.