Quote:
Originally Posted by Ati
A "ki hogyan került fel" témát az általános beszélgetésekbe vigyétek át légyszi, mert be fog fulladni a téma. Ha 8-10 oldalon keresztül erről van szó, akkor többet senki nem fogja végigolvasni, és onnantól lőttek az egész javaslatnak. Köszi.
|
Mit sok más topikban itt is neked kéne már valami véleményt idefirkantani, hogy mégis érdemes foglalkozni a témával, vagy semmiképp nem fogod módosítani.
Bár remélem valami iszonyatos sebességgel meg lesz változtatva...
Grabi írta: csak "csak idő kérdése". Ez így van, csak nem látom értelmét, hogy évek kelljenek ahhoz hogy néhány ori megközelítse a top2 klán tagjait, mert ilyen őrült fedezések vannak.
Lássuk a mai helyzetet:
lassan 2 éve, hogy a Pannon megörökölte az 1. helyet, és 1-2 ütéssel, majd a többit (akkor még olcsón) hozzáfedeztetve elérte a mostani méretét. A 3 nagy Biges ori szintén fedezett utánuk gyorsan a fedezés módosítása előtt (ezt tettem én is hozzáteszem, csak nehogy csesztetésnek érezzétek, nem ezért írom).
Arwen, Remy és 1-2 ori még eljutott arra az ~1M értékre harccal, vagy kicsit fedezve, utánna hatalmas szakadék jön, és az ovi következik amennyire fel tudtak menni ütéssel felmentek. És vége!!
Az ovi évek termelésével és rengeteg alsó csopis újrázással talán esélyes majd hónapok múlva megközelíteni a Biget, de a Pannont ki tudja mikor!
És akkor még van vagy 100 klán A-ban, akik egy részének soha beleszólásuk nem lesz a topért vivott harcba fedezéstől függetlenül. De véleményem szerint lenne pár klán akinek lehetne, de képtelenek ennyit termelni, nekik nincs 29-30k hekis törpéjük, nincs és nem lehet 70% házas orijuk aki (bocsi a kifejezésért) szarja ki a katikat, mert elérhetők az orik (klán is).
Lényeg: ezeknek a klánoknak egyszer majd lehet beleszólásuk a topért vivott harcba, de majd csak hosszú évek múlva. És én ezt akarom begyorsítani!!