Thread: dvd,mozi filmek
View Single Post
Old 02-04-2008, 11:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 23%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
A T-Rexet néztem meg és nagyon jó volt,ajánlom mindenkinek!
Régebben láttam már 3D-ben filmet,de ez sokkal jobb volt.
No hát én is kipróbáltam a múlthéten a mozi-csodát. Nem a T-Rex-et néztük, hanem a halasat. A filmnek története nem volt, dokumentumfilm jellege se igazán, elég összevissza kapkodtak a témák között, csak hogy valamit mutathassanak 3D-ben.

A 3D látvány valóban jó volt benne.

Én a hangot hiányoltam még, igazából ott semmi extra dolog nem volt, hiába reklámozták annyira, hogy soktízezer watt térhangzás.

Aztán a Westend "digitális film" szlogenjét ide is igazán behozhatnák, mert sok helye itt már bizony csíkos volt a film, néhány esetben pedig az egyik szemre mintha egy pillanatra totál megvakult volna az ember, gondolom valamelyik oldalú filmkocka kimaradt, ez elég zavaró volt.

Összességében, ahogy a film után is vélekedtem, "nem volt olyan rossz", tulajdonképpen a popcorn elfogyott, és a kólát is meg lehetett inni anélkül, hogy film közben ki kellett volna rohanni wc-re. (35 perces volt a film.)

Ami még elég fura volt, az az, hogy film közben levettem a szemüveget, hogy megnézzem, milyen ez nélküle, és látszott, hogy a két oldal szemüveg nélkül totál el van csúszva egymástól, és szemüveg nélkül nézve ettől tök homályos az egész. Oké, elkönyveltem, hogy ez ilyen technika. A film végén viszont jött a stáblista ugye... No ott már fények fel, mindenki levette a szemüvegét. De a stáblista is szemüveges nézésre volt kitalálva, szemüveggel éles, olvasható volt, anélkül pedig életlen, vibráló, teljesen zavaró. És hát kifele menet nyilván leveszi az ember a szemüveget. Szóval ez picit fura volt.