View Single Post
Old 02-03-2008, 09:25
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
nem vagyok egy nagy mester szövetségek terén, de asszem sikerült egy mellényúlást berakni a játékba...

jelen helyzetben, ha csinálsz egy szövetséget 1 orkkal, és hozzá teljesen mindegy milyen 3 másik országgal :
pl 3 bebetonozott elffel,

egyszerű tamagocsi játékkal végig tudod vinni bármelyik szintet.

A földosztozást ha beállítod 25-25 %ra, az ork üt egyfolytába fullra kifelé, az elfek elegendő védelmet adnak az egész szövetségnek, szinte megfoghatatlan.

De ugyanezt meg lehet csinálni 3 óriással is, még csak nem isskell hogy hadisok legyenek, csak annyi lovat tudjanak adni a támadáshoz, mint az ork, ( lehet piacról is cserélni indulás előtt), marad annyi íjnak hely, hogy megvédje az egész szövit, pláne ha némelyik óriás mindemelett kicsit varázslós is, elképzelhető hogy 3 óriás tud rengetni egy másik szövi hadiját, nagyon erős felállás...

de lehetnek akár bebetonozott törpék is amelett, hogy elegendő lovat adnak a támadáshoz az orknak...

nem túl szép játékot eredményez, de tény hogy szerintem ez a módosítás olyan előnyökhöz jutatta a szöviket, hogy elég 1 hadis országot tartani / szövetség, és mindenki szépen haladhat fedezés és szinte kockázat nélkül...

nagykedvem lenne erről meghallgatni néhány hozzáértőt, mit gondolnak a 25-25% os módosításról, beszélgetés szintjén egy másik topicban, hozott e olyan dolgokat a játékba, amire nem gondoltunk korábban...
(mondjuk lehet hogy még nem nyílt ki mindenkinek a szeme, és nem rohangálnak ilyen szövik )

Egyetértek. Ráadásul így nem akadályoz senkit az elfek 10%-os fedezési korlátja, simán felmehetnek akármeddig, ha egy ork üt helyettük. És vannak már ilyen szövik.