Borzasztó dolgok történnek.
Miért kell egy topicba szándékosan hangulatot kelteni és provokálni 1-1 csoportot
.
Miért kell egy "éljen a hódító a legjobb játék " topicba, "fúj én biza soha nem játszom többet" beírásokat olvasni egyfolytában azoknak, akik azt akarják olvasni, hogy igen de jót játszunk ezzel a játékkal.
miután folyamatos sértegetésbe megy át egy ilyen topic, miért nem lehet külön topicot nyitniuk ezeknek az emberkéknek :
"fúj én biza soha nem játszom többet" topic címen, elkerülve a folyamatos vitát, sértegetést.
Miért kell azért valakinek megharagudnia, amit sosem mondtak neki személyesen?
Miért kell egy "idióta" (aki én vagyok szerintük, mert nem vok hajlandó válaszolni) beírásával bárkinek azonosulnia?
Miért kell nézeteiket és nem tetszésüket lassan az összes létező fórumra átvinniük?
Miért van az, ha nyit valaki egy topicot a saját érzéseivel, gondolataival kapcsolatban, én tiszteletben tartom ezt, és nem szemetelem tele folyamatos kötekedéssel és provokálással (sőt beírást sem lehet találni tőlem 1 ilyen topicban sem),de ha ő ezt teszi valakinek a topicjában, utána csak sértődés megy, hogy miért akadnak ki azok, akike bele kötött?
És miért kell 1 hét után is írogatni tovább egy olyan topicba, ahonnan már 20x elköszöntek érezve a feszültséget, amit csak ők okoztak , és le volt írva fekete fehéren, hogy nem fognak választ kapni a kérdéseikre ...
az embereket nem fogom megérteni soha...

könyörgöm, ne válaszoljatok.