Thread: Katonai morál
View Single Post
Old 01-30-2008, 18:52
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Nos megszületett a helyes megoldás Remytől...

A morál egyből elindul, nem kell 24 kört várni a zöldnyilacska megjelenik, ha minden klappol.
Egységnek nem kell benn lennie ez megint butaság, simán megindul a morál mint a lift felfelé. 1 db kocsmánál is , ha nem jön be képzés !!!!

Mint írtam, itt a morál 89 %volt , vagyis 95-ig gond nélkül fel megy lengetés nélkül is.

Az, hogy a főmenü csak 95% ot mutat, még nagy eltéréseket okozhat, magasabb hektáron.
Nem mindegy hogy 95,01 % vagy 95, 99 % morálod van, de a főmenü ugyanazt mutatja. Lehet, hogy te csak 24 kör múlva érzékeled a változást, de a hód mindíg két tizedes értékkel számol, vagyis EMELKEDIK a morál, csak nem látod.

A kezdő játékosok, ritkán használják az intézőt. Ha egy országban nem működnek a kocsmák, akkor nem hatnak a katonai morálra sem. Jelen esetben is ez történt.

Lehet hogy én béna vagyok, de többször is előfordult velem, hogy beállítom a helytartóval a gabona mennyiséget, mindent belövök, és még is éhezek körökön át, eltelik van amikor 10 kör is mire rájövök hogy azért , mert a tanyák nem működnek, és a tanácsadóban ugye a gabona fogyasztásnál ezt nem vevődik figyelembe.

Grt Remy