Quote:
Originally Posted by fandras73
törpe fajt választottam, és egyből elindítottam a képzést! Még 4 kör volt hátra a képzésből mikor betámadtak. Kérdem én, hogy lehet ez, ha törpénél nincs / tudomásom szerint), gyorsabban katonai egységekből speciálisá képző faj.
|
Ha elindítottad a képzést, az azt jelenti, hogy a kezdeti egységek nem voltak az országodban, ami azt jelenti, hogy akinek voltak, az mindenféle képzés nélkül erősebb.
Ez teljesen normális.
Quote:
Originally Posted by fandras73
Ez szerintem nem igazságos, mert minek annak Vip kört kiosztani, aki nem is játszik, én meg 2 órán keresztűl csatáztam, majd a vége elött 3 percel, bekaptam 3 földszerzést és hátra estem, és üres kézzel távoztam!
Így aztán nem nagy kedvem van újra párbajt rendezni, pedig a speciális beállításokkal nagyon jó csatákat lehet létrehozni.
Kérdem én, hol az igazság?
Erre senki se figyelt, hogy ilyenek ne forduljanak elő, vagy az én esetem egyedi?
|
Nem egyedi, az olyan párbajoknál ez mindenhol így van, ahol a kezdeti értékek mögé lehet esni.
Olyan párbajt is szervezett már valaki, hogy az került első helyre, aki nem lépett be, mert a kezdeti beállításokkal belépés nélkül egyre több pontja lett, míg a többiek folyamatosan vesztettek az értékükből.
Erre a párbaj szervezésekor kell figyelni, hogy olyan paramétereket állíts be, amik mellett nem a kezdeti érték alatt fogsz végezni.