View Single Post
Old 01-30-2008, 18:44
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by fandras73 View Post
törpe fajt választottam, és egyből elindítottam a képzést! Még 4 kör volt hátra a képzésből mikor betámadtak. Kérdem én, hogy lehet ez, ha törpénél nincs / tudomásom szerint), gyorsabban katonai egységekből speciálisá képző faj.
Ha elindítottad a képzést, az azt jelenti, hogy a kezdeti egységek nem voltak az országodban, ami azt jelenti, hogy akinek voltak, az mindenféle képzés nélkül erősebb.

Ez teljesen normális.

Quote:
Originally Posted by fandras73 View Post
Ez szerintem nem igazságos, mert minek annak Vip kört kiosztani, aki nem is játszik, én meg 2 órán keresztűl csatáztam, majd a vége elött 3 percel, bekaptam 3 földszerzést és hátra estem, és üres kézzel távoztam!

Így aztán nem nagy kedvem van újra párbajt rendezni, pedig a speciális beállításokkal nagyon jó csatákat lehet létrehozni.
Kérdem én, hol az igazság?

Erre senki se figyelt, hogy ilyenek ne forduljanak elő, vagy az én esetem egyedi?
Nem egyedi, az olyan párbajoknál ez mindenhol így van, ahol a kezdeti értékek mögé lehet esni.

Olyan párbajt is szervezett már valaki, hogy az került első helyre, aki nem lépett be, mert a kezdeti beállításokkal belépés nélkül egyre több pontja lett, míg a többiek folyamatosan vesztettek az értékükből.

Erre a párbaj szervezésekor kell figyelni, hogy olyan paramétereket állíts be, amik mellett nem a kezdeti érték alatt fogsz végezni.