View Single Post
Old 01-30-2008, 18:39
fandras73 fandras73 is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%
Exclamation Párbaj, és érdekességei! Avagy a rossz tapasztalataim!

Sziasztok!

Nos a következő problémával találkoztam, és ezt meg szeretném osztani másokkal is, mert szerintem nem biztos, hogy igazságos, és jó!

Tehát a lényeg a következő :

Indítottam egy párbajt 6 fővel. Ezt 2 órásra terveztem éjféltől 2 óráig.
Eddig minden okés volt, majd beléptem az oriba éjfélkor, és törpe fajt választottam, és egyből elindítottam a képzést! Még 4 kör volt hátra a képzésből mikor betámadtak. Kérdem én, hogy lehet ez, ha törpénél nincs / tudomásom szerint), gyorsabban katonai egységekből speciálisá képző faj.
Ez volt az egyik érdekessége a dolognak, de mondjuk ezen még túl is tettem magamat.
A másik ami kissé rosszúl érintet a következő volt:

Sajnálatos módon a párbajon 6 főből csak 2-en játszottunk, a többi ori nem lépet be a játékra, bár ezt se igazán értem, hogy minek regisztrál az aki végül el se jön...
Így aztán csak 2-en játszottunk, és a többi ország támadhatattlan volt.
Ekkor megtörtént az, amire álmomban se gondoltam volna, hogy 2 órás csaták után az utolsó helyre estem vissza, ami azt jelenti, hogy azok az orik is elém kerültek akik nem is játszottak. És láss csodát a második, és harmadik helynek járó Vip köröket azok az országok kapták meg, akik nem is vettek részt a játékban!
Ez szerintem nem igazságos, mert minek annak Vip kört kiosztani, aki nem is játszik, én meg 2 órán keresztűl csatáztam, majd a vége elött 3 percel, bekaptam 3 földszerzést és hátra estem, és üres kézzel távoztam!

Így aztán nem nagy kedvem van újra párbajt rendezni, pedig a speciális beállításokkal nagyon jó csatákat lehet létrehozni.
Kérdem én, hol az igazság?

Erre senki se figyelt, hogy ilyenek ne forduljanak elő, vagy az én esetem egyedi?

Aki akar az az orimnak is küldhet választ a saját tapasztalatairól, mert szívesen meghallgatom!

Az orim : Robbanó cukorka (#491595)

Előre is köszi, hogy meghallgattatok!

Üdv.András
Reply With Quote
Sponsored Links