Thread: Katonai morál
View Single Post
Old 01-30-2008, 16:16
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Az én értelmezésem szerint akkor indul meg felfelé ha több lesz mint ahol kezdtem, hiába zöld 1 napig avval semmit sem érek...

Dragon a lengetés teljesen más tészta ott nem a kocsmák száma miatt megy fel...
Akkor ezzel lehet a problema, rosszul ertelmezed az egeszet. Mivel a valaszodbol ugy tunik, hogy igazam van, es az elso korvaltasnal mar zold lesz, meselek Neked vmit. Szoval, a katonai moral nem egesz szam, hanem tizedes. Ez okozhat neha olyan "furcsasagokat", hogy "de hat be kellett volna utnom, megis pattantam" nagyon kineccezett tamadasoknal. Szoval, ha te 88-ot latsz egy oriban, az lehet 88.0, es 88.99 is. Ilyen kocsmas moralhuzasnal a legelejen valoban nagyon lassan kezd el elindulni a moral, 150 alatt kicsit gyorsabban, de pl 150 es 300 kozott mar nagyon-nagyon lassan, olyat nem is nagyon erdemes. Szoval siman elofordulhat hogy elkezd noni a kat moralod, es felmegy 88.0-rol 88.99-re, de Te megis azt latod, hogy zold mar 20 kor ota, es meg mindig 88.
De ha 88.9-rol indul, lehet mar 1-2 korvaltas mulva 89 lesz, amit eszre is veszel. Esetleg innen eredhet azon tevhitetek, hogy x ora kell, mig "elindul" felfele.

Remelem ertheto voltam...

Last edited by Remedy; 01-30-2008 at 16:19..