nekem egy új ötletem volna. elnézést, ha már volt ,de télleg nincs időm 20 oldalt visszaolvasni.
Az Aban bevezetett rendszert kéne anarchosítani. Gondolok itt arra, hogy lennének aktív játszó orik, meg olyanok, akik nincsenek a pontlistában. Ugye ott aki nincs klánban, attól be tud lépni fórumozni, stb, de nincs a pontlisbában...
A D-ben is valami ilyesmit kéne alkalmazni, persze nem úgy hogy szöviben kéne lenni, mer akkor nem lenne anarch az anarch, de mondjuk egy listára be kéne jelentkezni, ha aktívan játszani akarsz. Ha mondjuk szabiról 5 nap múlva nem lépsz vissza, automatikusan ott lennél... most jöhet az ,hogy erre van a mélyszabi, de úgy vettem észre, hogy a mélyszabi ellenére, még mindíg kb a pontlistában lévő országok 70%-a inaktív... 8000 hekin volt az orim, és körülöttem legalább 30 helyezésre föl is, le is 1 aktív ország volt, de az is 16 körre. amióta meg van a fedezési arány, ugye ha nincs táporim xszázezer hekin, akkor fedezeéssel is lehetetlenség bekerülni a topba...
szóval egy olyan rendszer kéne, hogy aki játszani akar csak az látszódjon a pontlistában. persze ez is kijátszható, de nincs olyan dolog, amit ne lehetne megkerülni valahogy... (persze a hekiszámot sehogy se lehet megkerülni, azt elismerem . valami vagy 24000 vagy nem

de 24k-ra is igen nehéz feljutni, ha nincs táporid, ezt el kell ismerni... én nem akarok többszázezer hekire felmenni, hanem inkább fordulnék, de szinte lehetetlen...