View Single Post
Old 01-30-2008, 14:12
stampi's Avatar
stampi stampi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Szasztok!

Próbáltam elolvasni az egészet (nem ment), de a fő problémát abban látom, hogy vannak akik játszanának, de a topba kerülés miatt magasabb csopiban meg vannak lőve. Oka:1) sok gigaori; 2) sok szabis ori
1) gigaori kell, gondolom ezek a termelők etetik a csopikat, látják el ezzel azzal. lehet sokan vannak, de senki se fogja forgatni saját oriját amíg nem látja értelmét, tehát nem jó megoldás.
2) szabisok: szerintem itt kell keresni a megoldást minden csopiban. aki szabizik, az szabizzon, ha mélyen ha nem, de ezzel ne rontsák le azok esélyeit, akik játszani szeretnének, akár egy vagy többszemélyiséges orikról van szó.
Tehát én a megoldást abban látnám, hogy aki elmegy szabira orijával, az menjen el a pontlistából is szabira, tehát ne foglalja feleslegesen a helyet azok elől, akik játszanának. Ha visszatérne, akkor térjen oda vissza, ahol egyébként is lehetne. Így ha vki megnézi pontlistát, az csak olyan orikat látna, akik nincsenek szabin. A szabis pedig ha visszalép akkor ne oda kerüljön ahonnan elment, hanem ahova orija alapján kerülhet (lehet h pont uaoda), így ők sem járnak rosszul.
És szerintem nem a többszemélyiséges orik fordulását kellene nehezíteni, hanem a gigaorik fenntartását inkább vmilyen módon.
Uff én beszéltem (lehet h sok huleséget írtam le, de asszem így kevesebb érdek csorbulna, és jobban pörögne a játék)

Aki vereséget szenved, annak még nincs vége.
Annak van vége, aki feladja.
/Richard Nixon/

Ahhoz, hogy az ember győzni tudjon,
hozzátartozik, hogy tudjon veszíteni is.

/ Segal/
Reply With Quote