Quote:
Originally Posted by Kubbi
Ennek semmi köze a témához... Nem arról szól ki hogy jutott oda fel, ezért nem is értettem korában se, miért hozza fel Serg hogy bezzeg én fenn vagyok az A tetején. 
Na meg azt se fogadom el érvnek, hogy igazságtalan töröljük el... Pff itt sok minden igazságtalan...
Én nem sértegettem senkit, nem provokáltam senkit... (úgy látszik már az is provokáció, ha nem értek egyet a topklán 3tagjával)
Itt viszont már olvashattam érveket. 
Elég lett volna csak ezt beírnod.
De a leadott szavazatok alapján, nem hiszem hogy csak én akadékoskodnék ezzel a javaslattal kapcsolatban. És mivel titkos a szavazás... (grat) Nem lehet tudni ki mire szavazott...
Max mások nem mernek megnyilvánulni, pontosan azért mert rögtön le lesz oltva a feje, ha már nem követi bambán egyesek érdekeit. 
|
1.Van köze a témához mer pont rólad szól h 1 elf vagy akinek köze sincs olyan dolgokhoz mint felmenni 200k pont fölé, pláne nem harccal fős klánba
köze van mer te tettél érdekes megjegyzéseket SErgre, aki nem fedezéssel jutott oda ahova jutott...
2. csunya lenne ha sértegetésbe torkolna a dolog...
3. igen ez megint érv h sokan belátják a szükségességét a hadi malusznak, de érdekük ugykivánja ( mer többen ücsörögnek többfős klánba egymás mellett, akiknek az érdekes h ne legyen tolivari malusz, hisz ez ad védelmet nekik , emiatt nem merik megütni őket az 1 fősök mer több lenne utána a kár mint a haszon.... ha így názzük nem is áll rosszul a javaslat...
Én részedről ahogy te jól mondod , csupán akadékoskodást , de egyetlen egy ésszerú érvet nem hallottam a javaslat ellen..