Quote:
Originally Posted by Kubbi
nem indulok neki egyedül. Illetve ha nekiindulok,akkor bevállalom ezt a kockázatot, és nem szabályt akarok módosítani.
|
Te nagyon ügyes játékos vagy, köszi hogy tudtunkra adtad hogy Serg nem az,és ezért szabályt akar módósítani
Quote:
Serg ne kezdj el kicsinyeskedni. (vagy ez már sértegetés???)
köszönöm
|
A hsz nem hozzád szólt, de te már kötekedsz.
Quote:
Hát nem! Nem fog mind a 10tag több 100hekit átépíteni csak a te kedvedért. Tudom most csalódott vagy, de ez van.  
|
További személyeskedés.
Quote:
Mondja ezt valaki, aki ott gubbaszt a lista tetején, és unásig termel.
Érvnek kevés, hogy te fenn kuporogsz... Vagy nem is értem ezt a mondatbeli közbevetésed... Mi köze a témához?
|
ha nem érted mit ír, azon nem segíthetünk sajnos...
(esetleg többszöri elolvasás javallott)
Quote:
De gondolom ennek a szabálymódosító ötletnek, nincs köze ahoz hogy Te hamarosan, gondolom egyedül vagy max 2 fős klánban nekiindulsz a csúcsot újból meghódítani... Mert azért lássuk be, sok "ismerős" orra elött kell elszáguldanod, hogy újra feljuss... És egy esetleges +málusz jól is jöhetne. 
Bár nincs kétségem hogy újra feljutsz, vagy csatával vagy inkább fedezéssel... 
|
ha szerinted nincs köze a javaslathoz, minek írtad le a butaságod? gondolom...
Quote:
Ha már a top klánból ennyien állítják, én lassan elhiszem. 
|
A véleményeknek nincs köze a hovatartozáshoz, szerencsére tudunk önállóan gondolkodni.
Quote:
Szerintem teljesen mindegy hogy jutottatok oda. Persze nem tudom hogy mennyit fedeztetek, de akár az egészet is fedezhettétek nekem teljesen mindegy.  A javaslat szempontjából is lényegtelen.
|
Neked ugyan mindegy, de pár sorral fentebbi idézetben emelted ki az
INKÁBB szóval a fedezést. és most is ezen lovagolsz. Persze mindegy...
Quote:
Tessék megint ezt kapom. Serg elhiszem, hogy gazdag vagy tudom, hogy mennyi munkád van benne hogy gazdag legyél, elismerésem! Én valószínű nem fogok olyan gazdag lenni mint te. DE a javaslat szempontjából ez, szintén lényegtelen...
|
Ha lényegtelen a javaslattal kapcsolatban, a sokadik eset után inkább foglalkoztál volna a lényeges dolgokkal, nem pedig a topp klánnal, és főleg Serggel.
Quote:
1.Az nem érv hogy téged nem érdekel egyik málusz sem, mert akkor miért lett hozva a javaslat?
|
Hagy idézzem a saját szavaid:
Quote:
Bár belegondolva az itteni hsz-eket, nekem mind1 hogy mi lesz. Annak megfelelően, legfeljebb én se tartok majd kocsmát. Lesz helyette barakk, és torony. 
|
Ha téged nem érdekel a javaslat, akkor a rengeteg hozzászólásod vajon mi indokolja?
Az idézetek alapján inkább kötekedés, rosszindulatú megjegyzések.
Quote:
Tamagocsi játékot kreálnál...
Legalább megtudtam, mit akartok.
|
Ha nem tudod mit akar Serg olvasd el a topic nyitót, nem nehéz megtalálni, de ide idézem neked:
"Javaslom hogy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban "
igazi tamagocsi játék
Végezetül az igazság bajnoka:
Quote:
Én nem sértegettem senkit, nem provokáltam senkit... (úgy látszik már az is provokáció, ha nem értek egyet a topklán 3tagjával)
|
A mondat állítását megcáfolni a zárójeles részben...
mekkora

jöhet a piros meg stb tőled miért venném fel???
fáj az igazság, nekem meg a gazság
manapság divatos fényes nappal a másik szemébe mondani, hogy éjjel van, csak az a baj vele, hogy az embereknek 50% eszi csak meg.
ui: Lotr !!
Új moderátor születőben...
Quote:
Elég lett volna csak ezt beírnod.
|
De nehogy azt mond, hogy csak olyant írok ami neked nem tetszik megpróbálom én is az éjszakát nappal kiabálni:
Támogatom a javaslatot, mert a topp klán tagja vagyok, és ugyan semmi rálátásom sincs semmire, mert az 1 millió pontkülönbség elvette az eszem, de támogatom !!!