Quote:
Originally Posted by LotR
sok mindent nem értel még akkor aki fennt gubaszt az nem 1 elffel fedezgette magát oda 
szal tuti h csatáznia kellett, nem ugy mint az elfeknek 
|
Ennek semmi köze a témához... Nem arról szól ki hogy jutott oda fel, ezért nem is értettem korában se, miért hozza fel Serg hogy bezzeg én fenn vagyok az A tetején.

Na meg azt se fogadom el érvnek, hogy igazságtalan töröljük el... Pff itt sok minden igazságtalan...
Quote:
grat neked sikerült megint igazolni a saját kis elméletedet amit előre megkreáltál magadnak...
mivel sajnos felfogni és megérteni nem tudod miről szól ez a topik és másoktól probálsz infot gyüjteni és szimpátia alapján megitélni a helyzetet majd dönteni a sok provokációd után..
Gratula...
|
Én nem sértegettem senkit, nem provokáltam senkit... (úgy látszik már az is provokáció, ha nem értek egyet a topklán 3tagjával)
Quote:
egyet értek....
én még mindig jobbnak tartom a defensivebb verziot azaz a klánmaluszt...
2 okból , mer lehet picit szűkít a lehetőségeken , de igazságosabb mint most...
és mivel a hadi malusz is azért lett h a kisklánoknak adjon némi védelmet, ez ahoz képest kissebb jelentőségű sztem..
úgy gondolom ez jobb megoldás mint a hadi malusz eltörlése, mer nem mindenki talál alkalmas 4-5 fős klánt ami megfelel számára, Ati ezt tesztelte is , másképp meg nincs lehetősége, mer azt már megbeszéltük h az 1 fősöknek akkor lényeges hátránya lenne...
Sztem akik a maluszok mellett is aktívan akarnak játszani 1 fősben, azoktól picit több ügyességet és figyelmet stbstb igényel így a játék mintha leltörölnénk a maluszt, de cserébe kapnak varitoli malusz védelmet...
szal nem kéne visszafelé fejlődnünk...
A lényeg szűkít picit a játékon de lényegében már a hadi malusznál eldőlt ez a dolog...
mostmár csak az igazságosság kedvéért , vagy az egyenlőség kedvéért kellene varitoli maluszt bevezetni...
Mer jelenleg nem tartom fairnek azt h az 1 fős üt egy többfős klántagot (nincs más 2 körre, fokozni meg elég drága dolog neki) és a malusz miatt alig foglal, tehát lazán 2-3 körre marad a klántag felett és ha a klán többi tagja együtt van, akkor varival és tolival ellenbe sulyos károkat tudnak okozni....
|
Itt viszont már olvashattam érveket.

Elég lett volna csak ezt beírnod.
De a leadott szavazatok alapján, nem hiszem hogy csak én akadékoskodnék ezzel a javaslattal kapcsolatban. És mivel titkos a szavazás... (grat) Nem lehet tudni ki mire szavazott...
Max mások nem mernek megnyilvánulni, pontosan azért mert rögtön le lesz oltva a feje, ha már nem követi bambán egyesek érdekeit.