View Single Post
Old 01-26-2008, 21:17
stampi's Avatar
stampi stampi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Muszály nekem is leírni a kedvenceket, vannak páran.
Mel Gibson sztem az 1. számú, Tom Hankssal karöltve, biztos azért mert nagyon jók a filmjeik. Denzel Washingtont nemtom említettétek-é, de neki is nagy filmjei vannak, jókat alakít bennük. Brad Pitt mindenki kedvence, enyim is a sok között, felkapott színész, csak tud vmit Tom Cruisenak is van pár szép filmje, egyik legjobb az utolsó szamuráj, a másik pedig amelyikben volt feleségével (szintén kedvenc) Nicole Kidmann-el játszanak vmi Írországból Amerikába áttelepült fiatalokat. További kedvencek még Adam Sandler , Wesley Snipes ,Jack Nicholson és sorolhatnám, de nem teszem Hölgyek közül nagyon sokan vannak, de a játéka a már említett Nicole Kidmann-nek, Jodie Fosternek (szintén a Pánikszoba és Légcsavar miatt többek között), Sandra Bullock-nak, Winona Rider-nak, Juliann Moore-nak stbstb tetszik. Nem jut eszembe több név, pedig vannak még Ha meg a testet nézzük, akkor felsorolhatnám fél Halivudot meg mittoménmit, olyan szinésznőcskékből tele a padlás. (kár hogy nem az én padlásom)
Hirtelen ennyi, bocs ha vkinek rosszul írtam volna a nevét.

Ja és aki New-York bandáiban, meg a Tégla c filmben játszik, az a fiatal színész, az sem semmi. Asszem ő játszott a Titanicban is, de az nem jött be nálam (a film).

Aki vereséget szenved, annak még nincs vége.
Annak van vége, aki feladja.
/Richard Nixon/

Ahhoz, hogy az ember győzni tudjon,
hozzátartozik, hogy tudjon veszíteni is.

/ Segal/

Last edited by stampi; 01-26-2008 at 21:24..
Reply With Quote