View Single Post
Old 01-25-2008, 11:55
vinnyo vinnyo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Én a hármasra szavaztam. Végigolvastam a témával kapcsolatos hozzászólásoka,és volt amit értettem Mielőtt bárki lekapná a fejem jelzem,hogy kezdő vagyok.Kérlek titeket hozzászólásom is ennek szellemében bíráljátok el.
Ha valaki abszolút amatőrként véletlenül a top 30%-ba kerül,és ott naponta szétszedik,mert rossz irányba indult,nem hiszem,hogy csak a zéróstart opció a megoldás.Igenis legyen lehetősége a következő szinten plussz pénz kiadása nélkül az üres területekért újjáépíteni országát új fajjal és személyiséggel kevesebb hektáron.Hogy egy ideig átgyalogol rajta pár profi szövetség,benne van a pakliban.De ha egy szövetségnek életcélja,hogy egyetlen gyengébb szövit lehetetlenítsen napokig,akkor ez már nemcsak hogy nem fair,de tudtommal már szabályellenes is.Hogy egyre erősebb játékosok kell feljebb jussanak? Ez tény,de miből gondoljátok,hogy amiért az ember bután indul,úgyis fog maradni.Szerintem elég elkeserítő,ha megint túl magasra kerülsz a toplistában,mert akkor megint ugyanabban a cipőben jársz.Márpedig általában nem a területeidet viszik,hanem azt ahol a legjobban fáj,és képtelen leszel továbblépni,még akkor is ha tudod hogyan kellene.
A területminimumot szintlépésnél pedig szerintem úgy kellene meghatározni szintlépésnél,hogy a hekivesztés beleszámolva,és akkor nem fordulhat elő olyan aberráció,hogy valaki 200 hekkel lép egyre fennebb.Sőt azt is elképzelhetőnek tartom,hogy meglegyen a visszafokozás lehetősége.Ha nem álltad meg a helyed fent,akkor szabizós vegetálás helyett legyen meg a visszafokozás lehetősége.Pl. ha egy adott ország területe az alatta lévő szint területének minimuma alá csökken,akkor automatikus visszalépés.
Nem az okoskodás volt a célom,de ha fent ellehetetlenedik egy ország helyzete,még mindig jöhet a zéróstart,és már azt is tudja mi várja odafenn

Last edited by vinnyo; 01-28-2008 at 21:24..
Reply With Quote