Quote:
Originally Posted by Serg
Mondjuk az első sorokat kifejthetnéd...Vagy az a téveszme ragadt meg a te fejedben is hogy a topklán felfedezve jutott oda ahol most van?
|
Szerintem teljesen mindegy hogy jutottatok oda. Persze nem tudom hogy mennyit fedeztetek, de akár az egészet is fedezhettétek nekem teljesen mindegy.

A javaslat szempontjából is lényegtelen.
Quote:
Originally Posted by Serg
Látszik mennyire nem ismersz engem nem fog érdekelni egyik malusz se, van elég tartalékom és ha akarom pik pak klánt váltok(1 fős-től10fős-ig) van egy pár ahova beléphetek,de ugyanezt egy kicsi tartalékokkal rendelkező játékos már nem engedheti meg magának.
|
Tessék megint ezt kapom. Serg elhiszem, hogy gazdag vagy tudom, hogy mennyi munkád van benne hogy gazdag legyél, elismerésem! Én valószínű nem fogok olyan gazdag lenni mint te. DE a javaslat szempontjából ez, szintén lényegtelen...
DE itt egy javaslatról lenne szó.
1.Az nem érv hogy téged nem érdekel egyik málusz sem, mert akkor miért lett hozva a javaslat?
2. Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért lenne jó, ha egy újabb málusz lenne bevezetve, mármint ettől miért lenne élvezhetőbb az A?
3.Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért NEM lenne jó egy újabb málusz az A szempontjából?
4. Szeretném hallani hogy szerinted miért lenne jó, ha el lenne törölve a hadi málusz is?
5 És hogy miért NEM lenne jó ha el lenne törölve a hadimálusz.