View Single Post
Old 01-25-2008, 06:43
vinnyo vinnyo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
nem a tavolsag szamit, hanem a pontkulonbseg. 10ezer pont eseten mar 0 az eredmenyesseg.
vinnyo, amugy nem tudom miert hitetlenkedsz, a felelfnek nem betornyozva kell lennie, hanem a tolis oldalt kell eleznie. ha tobb korrol tamadnak meg, akkor rantasz be szovisegitseget, ha meg 2 korrol akkor ugyse fogod meg az ellenfel hadisait akarhogyan tornyozol. max azt ered el amit eddig is sikerult, hogy leroggyan az orszagod, mert nem tudsz kit meglopni. 535 hekin meg nem varis a varis 7-8k varival. annal neked is siman tobb lehetne, ld eplistat amit felvazoltam kulon neked 535 hekire szamitva. a varisnak ennyi hekin mar legalabb 20k varival kellene rendelkeznie.

ahhoz, hogy vmibol jo legyel nyilvan a tobbibol kell aldoznod. de ha nem vagy jo abbol amibol a felelfnek kene lennie, akkor nem fox boldogulni igazan. 14% torony nem rossz, de nem 535 hekire valo, hanem kesobbre, ahol mar vigyazni kell a hekikre. mondjuk 1200 hekin sem igazan nyomulnak a felelfek 20k tolival, mert 1szeruen nincs igazan szukseg ennyire, sok tolit mar ugyis csak a tolisok tartanak, a tobbi meg kevesebbel is lophato. de az 5. csoportban nem tornyozni kell, hanem tekit lopni.
Tökéletesen igazad van.Már én is látom.Csak ez volt az elképzelésem. Jönnek a bontások.Persze ha hagynak.Most örülök,ha a meglévőket fullra feltöltöm. Elég idegesítő,ha az ember hetekig egy helyben toporog. Tényleg rosszul választottam kezdőként. Egy gnóm túlélő jobban bejött volna.Egyszer már említettem,sakko szinte lehurrogtatok.Pedig nem akkora hülyeség. Gondoljatok bele:szerintem a tudós 5%-a annyira már nem oszt,nem szoroz,tekintve,hogy piszkosul érzékeny a vari-toli öldöklésre,faji hátrányai miatt.De a 20% -al nagyobb haderőveszteséget nem gondoljátok,hogy szépen ellensúlyozza a 30%-al kisebb hatásfokú vari-toli támadás? Így már elég szép ellenfél lehet, és nemcsak 5-ön.
Bocs az offért
Reply With Quote