View Single Post
Old 01-25-2008, 00:01
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
"De gondolom ennek a szabálymódosító ötletnek, nincs köze ahoz hogy Te hamarosan, egyedül vagy max 2 fős klánban nekiindulsz a csúcsot újból meghódítani... Mert azért lássuk be, sok "ismerős" orra elött kell elszáguldanod, hogy újra feljuss... És egy esetleges +málusz jól is jöhetne.
Bár nincs kétségem hogy újra feljutsz, vagy csatával vagy inkább fedezéssel..."

De ha már Dzsó is írta hogy támogat minden olyan ötletet, ami csökkenti a fedezgetős játék előnyét azt kérdezem ezt mire alapozza? Ha már Ő is a top klán tagja...

Mert szerintem ez pont annak segít. Még kevesebb lehetőséget ad az atrocitásra... De ha mindenképp változtatni akartok, akkor egyet értek nem tudom én kivel, azzal aki szerint ne legyen semmire se málusz. Se hadira se tolira se varira. De biztos én látom rosszul, és az új máluszok csak segítenek aktívabbá tenni az A-t. Ha már a top klánból ennyien állítják, én lassan elhiszem.
Mondjuk az első sorokat kifejthetnéd...Vagy az a téveszme ragadt meg a te fejedben is hogy a topklán felfedezve jutott oda ahol most van?

Látszik mennyire nem ismersz engem nem fog érdekelni egyik malusz se, van elég tartalékom és ha akarom pik pak klánt váltok(1 fős-től10fős-ig) van egy pár ahova beléphetek,de ugyanezt egy kicsi tartalékokkal rendelkező játékos már nem engedheti meg magának.
Reply With Quote