Thread: elismertség
View Single Post
Old 01-24-2008, 21:40
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ditke View Post
Szerintem nem szomorú... inkább elgondolkodtató...

A normális beírásokról pedig csak annyit, hogy az utóbbi időben, ha valamire kíváncsi vagyok, inkább megkérdezem valakitől, mint a személyeskedésektől hangos "Hódos" topikokban keresgéljek...
Így igaz... én mostanában észrevehetően kevesebbet fórumozok, több oknál fogva, de ez jelenleg lényegtelen és akkor is csak bizonyos topikokat olvasok, és csak nagyon kevésbe írok.

Annak idején én minden egyes pontnak nagyon örültem, és őszintén szólva nekem 3 topik van, ahol ezeket javarészt kaptam, az egyik közülük a verses... A mai napig büszke vagyok, ha valaki ott értékel. Örülök a visszajelzéseknek, mert számomra az elismertség ezt jelentené. És ugyanez igaz minden más témára...

Remyhez hasonlóan én is "tesztelgettem" december környékén, a tapasztalatom hasonló volt, bár hozzá kell tennem én még ezalatt is kizárólag olyanoknak adtam zöldet, akik korábban valamivel már elnyerték a "szimpátiámat", illetve sokaknak valami korábbi beírásra hivatkozva osztottam.

Mióta elkezdődött ez a zöld tarhálás végképp elvesztette az értelmét...

Költői kérdés: Ki az, akinek annyi kockája lenne, mint amennyi jelenleg van, ha az ebben a topikban kapott zöldek nem számítanának?
Van egy tippem... Szerintem a két kezemen össze tudnám számolni azt a pár fórumozót, aki nem vesztene minimum egy kockát a sokkockások közül.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Sponsored Links